Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Colmar en het museum Unterlinden

REF.EXC_COLMA3
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_COLMA3
Excursie
Duur4h00
Klassiek

De hoofdstad van de Elzaswijnen zal u charmeren door haar authenticiteit en haar typisch Elzassische architectuur, bestaande uit gekleurde vakwerkhuizen uit de Middeleeuwen. U zal de pittoreske wijk van het "Kleine Venetië" ontdekken en bezoekt daarna het museum Unterlinden. Dit museum stelt een parcours met zowat 7000 jaar geschiedenis voor, van de prehistorie tot de kunst uit de 20e eeuw. Tijdens deze reis doorheen de tijd zal u de talrijke facetten van de architectuur van het museum, verenigd en prachtig in de kijker gezet door de architecten Herzog en de Meuron, kunnen ontdekken. Het grootste meesterwerk is het Altaarstuk van Issenheim (1512-1516).

Duur: ~04u00

  • Voorzie stevige wandelschoenen.
  • De uurroosters worden louter ter indicatie opgegeven en kunnen gewijzigd worden, net zoals de volgorde van de bezoeken.
  • Het museum Unterlinden is gesloten op dinsdag. Dit bezoek zal vervangen worden door een bezoek aan het Hansi museum.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van Arles naar Amsterdam: van de Rhône naar de Rijn, twee legendarische rivieren (formule haven/haven)

ARLES - PORT-SAINT-LOUIS - MARTIGUES(2) - ARLES - VIVIERS - LA VOULTE - De Vercors - TAIN-L'HERMITAGE - LYON - BAZEL - BREISACH - STRAATSBURG - MAINZ - KOBLENZ - KEULEN - DÜSSELDORF - AMSTERDAM

Laat u verleiden door deze charmante cruise over twee mythische rivieren, de Rhône en de Rijn. Van Frankrijk  naar Nederlan over Duitsland zal u 12 onvergetelijke dagen beleven

Volgende vertrekken: 18/05/2023, 14/06/2023
REF.ASA_PP
11 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Amsterdam naar Bazel (formule haven/haven)

AMSTERDAM - NIJMEGEN - KEULEN - KOBLENZ - MAINZ - STRAATSBURG - BREISACH - BAZEL

Scheep in voor een cruise van Amsterdam tot Basel die rijk is aan geschiedenis en authenticiteit. Ontdek emblematische en historische monumenten doorheen steden als Haarlem, het historische centrum van de streek van de bloembollen, of Colmar en zijn Unterlinden-museum. U zal een wandeling maken naar het Openluchtmuseum van Arnhem, waar een 100 jaar oude levensstijl wordt onthuld.

REF. BEA_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 17/04/2023, 01/05/2023
REF.ABE_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Bazel naar Amsterdam (formule haven/haven)

BAZEL - BREISACH - STRAATSBURG - MAINZ - KOBLENZ - KEULEN - DÜSSELDORF - AMSTERDAM

Scheep in voor een cruise van Basel naar Amsterdam die rijk is aan geschiedenis en authenticiteit. Ontdek emblematische en historische monumenten doorheen steden als Haarlem, het historische centrum van de streek van de bloembollen, of Colmar en zijn Unterlinden-museum. U zal een wandeling maken naar het Openluchtmuseum van Arnhem, waar een 100 jaar oude levensstijl wordt onthuld.

REF. ABE_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 10/04/2023, 24/04/2023
REF.BEA_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".