Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Cruise naar de Lavezzi-eilanden

REF.EXC_LAVEZZ
Duur3h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_LAVEZZ
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Het is op zee dat u een van de meest spectaculaire momenten van Bonifacio zult beleven. Tijdens een minicruise ontdekt u kliffen, grotten en de Lavezzi-eilanden.
U gaat te voet aar de lokale boot. U scheept in voor een begeleide tocht ter ontdekking van het natuurreservaat van de Lavezzi-eilanden. Een bevoorrechte locatie tussen Corsica en Sardinië, een prachtige opeenstapeling van granietrotsen en verlaten stranden Terugkeer naar de haven van Bonifacio en te voet naar de boot.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 02/06/2023, 30/06/2023
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".