Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Dag Kreken en Porto

REF.EXC_PIANA3
Duur9h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_PIANA3
Excursie
Duur9h00
Klassiek

Tijdens deze dag ontdekt u de Kreken van Piana, het paradijs van het rode porfier. De hoge en steile kliffen van dit UNESCO-Werelderfgoed zullen u ongetwijfeld betoveren. De rotsen dragen de eeuwenoude sporen van de erosie en kennen op elk moment van de dag een andere gloed. Ontdek Porto, een onbetwistbare parel van Corsica in de gelijknamige golf. Vervolgens vaart u aan boord van een plaatselijk bootje richting Capo Rosso. Deze onvergetelijke zeetocht leidt u langs de kliffen in het kristalheldere water van de Golf, maar verder ook langs het vissersstrand van Ficaghjola, om ten slotte de grotten van Capo Rosso te ontdekken. Terugkeer naar Ajaccio per autobus.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 02/06/2023, 30/06/2023
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".