Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Daguitstap naar het bekken van Arcachon (lunch inbegrepen)

REF.EXC_ARCACH
Duur10h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_ARCACH
Excursie
Duur10h30
Klassiek

Vertrek per bus vanuit Bordeaux om het Bassin d'Arcachon te bezoeken. Wandeling en boottochtje doorheen het bekken van Arcachon. U ziet het vogeleiland, de tchanquées-hutten, de oesterbanken. Bezoek dan het oesterhuis en het oestermuseum in de haven van Larros in Gujan Mestras. Via een moderne en interactieve scenografie zie je het werk van de oesterkwekers en de geschiedenis van de oester. Lunchen in een restaurant. In de middag gaat u verder naar de duin van Pilat, de hoogste van Europa met zijn 107 meter hoogte. Terugkeer naar Bordeaux en einde van de dag.

OPMERKINGEN

  • Lunch op restaurant inbegrepen (uitgezonderd dranken).
  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Cruise in Aquitaine van Bordeaux naar Royan, het estuarium van de Gironde, de Garonne en de Dordogne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - ROYAN - Rochefort(1) - La Rochelle(1) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - CADILLAC - Arcachon(1) - BORDEAUX

Deze prachtige reisweg tussen land en zee voert u mee naar het hart van het zuidwesten van Frankrijk, bekend voor zijn idyllische landschappen, beroemde wijnen, historische monumenten en emblematische plaatsen.

Van Bordeaux tot Royan ontdekt u een vermaard terroir, oude zeesteden en een ontegensprekelijke levenskunst.

Volgende vertrekken: 07/05/2023, 18/05/2023
REF.BYA_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".