Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Daguitstap naar Zagrem (lunch inbegrepen)

EXC_ZAGREB
# Excursie

Daguitstap naar Zagrem (lunch inbegrepen)

Galerie Photos

Description

U vertrekt met de autocar naar Sisak in het gezelschap van uw begeleidster in de richting van de Kroatische hoofdstad: Zagreb. De huidige stad Zagreb is ontstaan uit twee middeleeuwse agglomeraties die zich eeuwenlang ontwikkelden op twee tegenover elkaar liggende heuvels. Deze twee steden, Gradec en Kapitol, waren omgeven door omwallingen en torens waar nog overblijfselen van bewaard zijn. In de 17de en 18de eeuw fuseerden de twee steden en ze werden Zagreb genoemd. De stad werd in barokke stijl gerenoveerd; de oude houten huizen werden vernietigd en maakten plaats voor luxueuze paleizen, kerken en kloosters. Tijdens een rondrit ziet u onder meer het nationaal theater, het Kunstpaviljoen, de Academie voor Wetenschappen en Kunsten, de universitaire bilbiotheek in Secessie-stijl... Daarna gaat u verder met een wandeling in de kronkelende steegjes van het historische centrum. U luncht in een restaurant van de stad waar u kunt proeven van lokale specialiteiten.

OPMERKINGEN

  • De lunch is inbegrepen (uitgezonderd dranken).
  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Een reis tussen Midden-Europa en de Balkan - het Balaton-meer, de authentieke Sava en de majestueuze Donau (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 08/05/2023
SDA_PP

Boedapest - Balatonmeer - SISAK - Zagreb(1) - SISAK - JASENOVAK - DAVOR - SLAVONSKI BROD - BRCKO - BELGRADO - NOVI SAD - ILOK - VUKOVAR - OSIJEK - MOHACS - BOEDAPEST

Scheep in voor een unieke cruise van het Balatonmeer tot Boedapest om de authentieke Sava en de majestueuze Donau te ontdekken. Bosnië, Servië, Kroatië maar ook Hongarije zullen uw zintuigen prikkelen doorheen excursies die natuur en cultuur combineren. Natuurparken, middeleeuwse steden, multi-etnische hoofdsteden en een mengelmoes van architecturen met meerdere invloeden brengen u naar een vreemd harmonieuze mix van contrasterende culturen.

11 Dagen
START IN 2023
Vertrek 08/05/2023
Aankomst 18/05/2023
Schip : MS Victor Hugo Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST