Vertrek te voet van aan het schip naar een kelder van Tain l'Hermitage in de buurt van de aanlegsteiger. U bezoekt eerst de kelder. Verken er de kuipen, vaten, kelders en laat u het principe voor het maken van een goede wijn uit de doeken doen. Daarna proeft u een witte wijn*, een Côte du Rhône Samorens, en twee rode wijnen; een Crozes Hermitage la Martinière en een St Joseph la Source, afkomstig van de productie van deze kelder. Terug aan boord voor het diner.
OPMERKINGEN
Vertrek te voet van aan het schip naar een kelder van Tain l'Hermitage in de buurt van de aanlegsteiger. U bezoekt eerst de kelder. Verken er de kuipen, vaten, kelders en laat u het principe voor het maken van een goede wijn uit de doeken doen. Daarna proeft u een witte wijn*, een Côte du Rhône Samorens, en twee rode wijnen; een Crozes Hermitage la Martinière en een St Joseph la Source, afkomstig van de productie van deze kelder. Terug aan boord voor het diner.
OPMERKINGEN