Bent u in United States? Bezoek onze website.
2019 2020

Degustatie in een wijnkelder in Tokaj

EXC_TOKAJ
# Excursie

Degustatie in een wijnkelder in Tokaj

Galerie Photos

Description

U vertrekt met de autocar in het gezelschap van uw gidsen in de richting van de wijnstreek van Tokaj naar het domein Hetszölö, dat als het mooiste van Tokaj wordt beschouwd. Na aankomst in de wijngaard wordt u onthaald door een wijnkenner die u kennis laat maken met de wijngaard en u vertelt over het belang en de geschiedenis ervan. U keert terug naar de autocars voor een uitstap naar het stadscentrum van Tokaj waar u kunt rondkuieren op het hoofdpleintje van de stad waar uw gidsen u zullen vertellen over de geschiedenis van de stad Tokaj. Daarna gaat u naar de historische Rakoczi-kelders, waar de degustatie plaatsvindt. Ze werden aan het begin van de 15de eeuw gebouwd en waren de eigendom van koningen, prinsen en generaals. De monumentale zelf kende in 1526 de verkiezing van koning Janos Szapoluyai. In deze ongelooflijk grote zaal (28m lang, 10m breed en 5 m hoog) kunt u proeven *van 4 Tokaj-wijnen van droog tot zoet met enkele « pogasca » (kleine hartige brioches). De degustatie verloopt onder begeleiding van een wijkenner van de kelder die u de tradities en bereidingswijze beschrijft van de beroemde "aszu". Na de degustatie krijgt u wat vrije tijd en kunt u op uw eigen ritme terugkeren naar het schip.

 

Duur: 3u30

  • *Te veel alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid, geniet maar drink met mate.
  • Voorzie een pet of hoed en een extra kledingstuk voor de degustatie in de kelder.
  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden
  • Opgelet, deze excursies worden niet op alle cruises aangeboden.
  • Indien het minimum van 25 personen niet wordt bereikt, zal de excursie afgeschaft worden of aangeboden worden aan een tarief dat is aangepast aan het aantal deelnemers (betalen aan boord).
  • De excursies van de avond en de ochtend na het inschepen zijn enkel gegarandeerd voor vooaf ingeschreven klanten.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Van de Tisza naar de Donau, het authentiek Hongarije (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 24/05/2020
TBU_PP

TOKAJ - De Poesta(1) - Opusztaszer - SZEGED - NOVI SAD - Pecs(1) - MOHACS - BOEDAPEST

Vertrek voor een reis naar het hart van de oostelijke landen, van Tokaj naar Boedapest, tussen wilde schoonheid en authenticiteit, waar u van de Tisza naar de Donau zal varen en landen met unieke tradities zal bezoeken. Servië, Kroatië en Hongarije zullen tijdens uw cruise hun schatten onthullen. Beleef 9 onvergetelijke dagen waarbij u buitengewoon culturele steden en adembenemende architectuur zal bezoeken.

9 Dagen
START IN 2020
Vertrek 24/05/2020
Aankomst 01/06/2020
Schip : MS Victor Hugo Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".