Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_DOURO3

Douro Museum en olijfolie- en wijnproeverij in een quinta

OmschrijvingREF. EXC_DOURO3
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Vertrek te voet vanaf de boot in het gezelschap van onze animatrice voor het bezoek aan het Douro-museum.  Dit museum, gelegen aan de oevers van de Douro, combineert traditie en moderniteit. De bezoekers ontdekken de fascinerende geschiedenis van de Douro en de wijnproductiemethoden van deze prachtige streek die op de Werelderfgoedlijst staat. Aan het einde van het bezoek vertrekken we per autocar naar Quinta do Tedo, een prachtig landgoed uit de 18e eeuw dat bestaat uit twee herenhuizen in terrassen met een prachtig uitzicht op de rivier Douro aan de ene kant en op de rivier Tedo aan de andere kant. Bezoek en degustatie* van olijfolie en wijn geproduceerd op dit domein.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • Bezoek een andere quinta als deze niet beschikbaar is.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Het milde Portugal: Lissabon, Porto & de Vallei van de Douro (formule haven/haven)

LISSABON - PORTO - RÉGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Lissabon is een stad van niet vergelijkbare schoonheid, gekenmerkt door een rijke geschiedenis en een geweldige cultuur. Pastelkleurige huizen, blauwe wateren en de trams met de charme van weleer. De Portugese hoofdstad is een stad die de tijd met brio heeft doorstaan met een perfecte combinatie tussen een rijk verleden dat het zijn charme geeft, en een aantrekkelijke moderniteit. U zal kunnen genieten van 3 dagen in Lissabon voordat u deelneemt aan de POB cruise in het hart van Portugal.

Volgende vertrekken: 05/11/2024
Ref.PLI_PP
8 Dagen
Vanaf1469
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Duizelingwekkende wijngaarden en nostalgische fado (formule haven-haven)

PORTO - REGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Tijdens een spectaculaire cruise in het hart van Portugal en de Douro-vallei, zal u unieke plaatsen kunnen ontdekken met een ongekende schoonheid. U kan Lamego verkennen, een stad rijk aan erfgoed en traditie, of ook Guimaraes die beschouwd wordt als de bakermat van Portugal. U zal ook kunnen genieten van de opvallende geschiedenis van het trammuseum in Porto of van de typische wijk Afurada.

Volgende vertrekken: 04/11/2024, 07/11/2024
Ref.POB_PP
6 Dagen
Vanaf875
per persoon
zie cruises
Meer weten