Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Eiland Murano

REF.EXC_MURANO
Duurh
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_MURANO
Excursie
Duurh
Klassiek

Na een korte cruise met een lokale boot komt u aan op Murano. Murano is het grootste eiland van de lagune en is wereldberoemd voor zijn glasblaaskunst, die hier sinds de 13e eeuw wordt beoefend. U brengt een bezoek aan een atelier van glasblazers en krijgt een demonstratie. Vervolgens krijgt u vrije tijd om het eiland te verkennen. Ook al wordt Murano gedomineerd door het industriële decor van de glasfabrieken, men vindt er mooie kerken en enkele opmerkelijke paleizen.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De parels van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - VENETIË

Venetië staat voor charme op elke straathoek, een duik in de middeleeuwen en een waar carnaval voor de smaakpapillen. De stad is ontstaan uit de zee en gericht op de zee, en heeft sinds het prille begin haar liefde met het water verzegeld. Bewonder de lagune, fascinerend en suggestief door zijn stille waters en prachtige panorama's, of Padua, een prachtige binnenland waarvan de architectuur en de artistieke rijkdom zijn getekend door de middeleeuwen en de renaissance.

Volgende vertrekken: 15/03/2024, 19/03/2024
Ref.VEN_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".