Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_MURANO
OmschrijvingREF. EXC_MURANO
Excursie
Duurh
Klassiek

Na een korte cruise met een lokale boot komt u aan op Murano. Murano is het grootste eiland van de lagune en is wereldberoemd voor zijn glasblaaskunst, die hier sinds de 13e eeuw wordt beoefend. U brengt een bezoek aan een atelier van glasblazers en krijgt een demonstratie. Vervolgens krijgt u vrije tijd om het eiland te verkennen. Ook al wordt Murano gedomineerd door het industriële decor van de glasfabrieken, men vindt er mooie kerken en enkele opmerkelijke paleizen.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van Venetië, de Dogestad, tot Mantua, parel van de renaissance & uitbreiding Milaan en Comomeer (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua(1) - CANDA - OSTIGLIA - Verona(1) - MANTUA - Milaan - Comomeer - Milaan

Laat u van Venetië tot Mantua meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Sluit uw reis in schoonheid af met een betoverend verblijf in Milaan en aan het Comomeer.

REF. MMV_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 03/09/2024, 01/10/2024
Ref.VMM_PP
9 Dagen
Vanaf2029
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Milaan en het Comomeer & cruise van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad (formule haven/haven)

Milaan - Comomeer - Milaan - MANTUA - VALDARO - Verona(1) - OSTIGLIA - ROVIGO - PORTO VIRO - Padua(1) - CHIOGGIA - VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Geniet van een verblijf in Milaan: ontdek de stad van de mode en het emblematische Comomeer alvorens op cruise te vertrekken. Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. De regio Emilia-Romagna onthult zijn rijke gastronomische erfgoed. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s.

REF. VMM_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 07/09/2024, 05/10/2024
Ref.MMV_PP
9 Dagen
Vanaf2029
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Venetië, de Dogestad, tot Mantua, parel van de renaissance

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua(1) - CANDA - OSTIGLIA - Verona(1) - MANTUA - Venetië

Laat u van Venetië tot Mantua meevoeren door een unieke cruise. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua.

REF. MAV ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 03/09/2024, 15/09/2024
Ref.VMA
7 Dagen
Vanaf1449
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad

Venetië - MANTUA - VALDARO - Verona(1) - OSTIGLIA - ROVIGO - PORTO VIRO - Padua(1) - CHIOGGIA - VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s.

REF. VMA ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 09/09/2024, 21/09/2024
Ref.MAV
7 Dagen
Vanaf1449
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De parels van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - VENETIË

Venetië staat voor charme op elke straathoek, een duik in de middeleeuwen en een waar carnaval voor de smaakpapillen. De stad is ontstaan uit de zee en gericht op de zee, en heeft sinds het prille begin haar liefde met het water verzegeld. Bewonder de lagune, fascinerend en suggestief door zijn stille waters en prachtige panorama's, of Padua, een prachtige binnenland waarvan de architectuur en de artistieke rijkdom zijn getekend door de middeleeuwen en de renaissance.

Volgende vertrekken: 27/09/2024, 25/10/2024
Ref.VEN_PP
5 Dagen
Vanaf735
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Carnaval van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Dompel uzelf onder in de magie van het Venetiaanse carnaval, waar geschiedenis en romantiek elkaar ontmoeten terwijl u langs kronkelende kanalen en mysterieuze steegjes wandelt. In de voetsporen van de legendarische Casanova ontdekt u de verborgen hoekjes van de Serenissima, doordrenkt van een eeuwenlange passie en intrige. De ambachtelijke charme van Venetië wacht op u tijdens een exclusief bezoek aan de beroemde glasateliers van Murano. Hier komt glasheldere elegantie tot leven onder de deskundige handen van meester-glasblazers. Deze ateliers, waar getalenteerde ambachtslieden de eeuwenoude traditie van het vervaardigen van unieke maskers voortzetten, zijn ware juwelen van de Venetiaanse identiteit. U verkent het Fenice Theater, een historische locatie waar opera en architecturale pracht met elkaar verweven zijn tot een unieke culturele ervaring. Tot slot rondt u uw ervaring af met een privé-diner op de tonen van barokmuziek in een Venetiaans paleis aan het Canal Grande. Dompel uzelf onder in de sfeer van het carnaval met een elegante avond, omgeven door Venetiaanse mysterie en glamour.

Volgende vertrekken: 25/02/2025, 01/03/2025
Ref.VCA_PP
5 Dagen
Vanaf1179
per persoon
zie cruises
Meer weten