Bent u in United States? Bezoek onze website.
2021

Europa Park

EXC_EUROP3
# Excursie

Europa Park

Galerie Photos

Description

Vertrek vanuit Straatsburg (rivierstation, rue du Havre). Transfer naar Rust naar het pretpark Europa Park. Welkom in deze wondere wereld. Dit pretpark werd voor het 5e jaar op rij verkozen tot het beste pretpark ter wereld. Bezoekers van alle leeftijden beleven hier uitzonderlijke momenten. Geniet van de diverse attracties in de verschillende zones die elk een Europees land vertegenwoordigen. Er zijn achtbanen, schilderachtige routes en thematische draaimolens, ... kortom, voor elk wat wils. Vrije lunch. Transfer naar Straatsburg op het einde van de dag. Einde van onze diensten.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

De vallei van de romantische Rijn en de Lorelei-rots (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 25/10/2021
CSJ_PP

STRAATSBURG - RÜDESHEIM - KOBLENZ - MAINZ - Heidelberg(1) - MANNHEIM - STRAATSBURG

Scheep in voor een cruise op de Rijn tussen de Elzas en Duitsland doorheen een ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen en verhalen. Duik in het hart van een authentiek land dat rijk is aan ontdekkingen: een bezoek aan Straatsburg per boot, wijndegustaties en bezoeken aan beroemde musea zullen zeker op het programma staan.

6 Dagen
START IN 2021
Vertrek 25/10/2021
Aankomst 30/10/2021
Schip : MS Gérard Schmitter Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST