Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_EUROP3
OmschrijvingREF. EXC_EUROP3
Excursie
Duur9h00
Klassiek

Vertrek vanuit Straatsburg (rivierstation, rue du Havre). Transfer naar Rust naar het pretpark Europa Park. Welkom in deze wondere wereld. Dit pretpark werd voor het 5e jaar op rij verkozen tot het beste pretpark ter wereld. Bezoekers van alle leeftijden beleven hier uitzonderlijke momenten. Geniet van de diverse attracties in de verschillende zones die elk een Europees land vertegenwoordigen. Er zijn achtbanen, schilderachtige routes en thematische draaimolens, ... kortom, voor elk wat wils. Vrije lunch. Transfer naar Straatsburg op het einde van de dag.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De pittoreske en verrukkelijke Elzas (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - Eguisheim - Riquewihr - Ribeauvillé - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Vertrek op ontdekking van de Elzas, het land van traditie en gastronomie, gelegen in het hart van Europa. Vaar langs de Elzas tijdens onze cruise en bezoek plaatsen die u zeker moet gezien hebben in deze regio vol charme, tussen gastronomische specialiteiten en zeer gekende wijnen. Bezoek Straatsburg met zijn gotische kathedraal en het pittoreske Petite France, Colmar, zijn kleine Venetië en zijn authentieke vakwerkhuizen, de wijnroute en zijn karakteristieke dorpjes.

Volgende vertrekken: 12/10/2024, 16/10/2024
Ref.SBS_PP
5 Dagen
Vanaf649
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De feestelijke Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - OBERWESEL - RÜDESHEIM - MANNHEIM - Heidelberg - STRAATSBURG

Reis en laat u onderdompelen in de omgeving van de romantische Rijn. Geniet van een feestelijke sfeer en een goede stemming. Er is alles aan gedaan om u een prettige reis te bieden: ontbijten in een middeleeuwse setting met muziek van troubadours, heerlijke smaken ontdekken in Rüdesheim, zoals die van de bekende Rüdesheimer Kaffee, en profiteren van het kleurrijke Heidelberg met zijn traditionele Studentenkuss-chocolade. Natuurlijk vergeten we ook niet het bekende theater Royal Palace, waar jaarlijks 's werelds grootste variété-artiesten optreden. Het chique en magische theater bevindt zich in een architectonisch meesterwerk dat de grootste artiesten waardig is.

Volgende vertrekken: 21/10/2024, 24/10/2024
Ref.SKR_PP
5 Dagen
Vanaf1099
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van hartje Elzas naar de toppen van de Zwitserse Alpen (formule haven/haven)

STRAATSBURG - BREISACH - Colmar - BAZEL - Jungfraujoch - BAZEL - STRAATSBURG

Een bijzondere cruise, een onvergetelijke reis op zoek naar de culturele, bouwkundige en natuurlijke parels van de Elzas en de Zwitserse Alpen. Vaar mee en profiteer van een bijzondere ervaring, met elke dag de belofte van nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten. Stap aan boord in Straatsburg, een stad met schilderachtige straatjes en een rijke geschiedenis. Duik tijdens deze reis in de betoverende sfeer van Straatsburg en zijn grachten, wandel door de charmante straten van Colmar en ontdek de levendige kunst van het Hansi museum. Laat u tijdens een excursie naar de Jungfraujoch ook verrassen door het fantastische schouwspel van ijs, sneeuw en rotsen in het hooggebergte. In dit gebied met 365 dagen sneeuw en ijs profiteert u van een adembenemend uitzicht over de besneeuwde bergtoppen en glinsterende gletsjers. Beleef samen met ons een unieke reis vol cultuur, geschiedenis en natuur, ideaal voor het maken van prachtige herinneringen.

Volgende vertrekken: 13/08/2024, 15/08/2024
Ref.JUF_PP
5 Dagen
Vanaf1139
per persoon
1389
zie cruises
Meer weten