Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Excursie Dresden en kerstmarkten

EXC_NDRES2
# Excursie

Excursie Dresden en kerstmarkten

Galerie Photos

Description

Tijdens een dag met excursie ontdekt u de pracht van het 'Firenze aan de Elbe'. Onder begeleiding van een gids ontdekt u het historische centrum van Dresden en zijn indrukwekkende monumenten, zoals de Semper-opera, de Zwinger, het Taschenberg-paleis of de Frauenkirche. Tijdens deze magische periode van het jaar vertelt uw gids ook over de strekelijke kersttradities. Lunch in een restaurant. In de namiddag ontdekt u op uw eigen ritme de kerstmarkten die her en der in de stad georganiseerd worden en de Oude Markt aan de voet van de Frauenkirche. U vindt er heerlijke traditionele Saksische lekkernijen en tal van cadeau-ideetjes.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Wintermagie langs de Elbe (formule haven/haven)

NMP_PP

PRAAG – MELNIK – Dresden – ROZTOKY – PRAAG

Tradities, authenticiteit en betovering: daar kunt u op rekenen tijdens deze ontdekkingscruise van de kerstmarkten van Praag en Dresden. Laat u bekoren door de kerstmagie en -sfeer in deze sprookjessteden, met daarbovenop spannende bezoeken in het hart van twee authentieke steden, kerstanimatie aan boord en degustaties van lokale specialiteiten. 

5 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST