Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Excursie naar de v allei van Roussenki Lom en bezoek aan een landelijke kerk

REF.EXC_IVANOV
Duurh
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_IVANOV
Excursie
Duurh
Klassiek

Vertrek met de autocar in het gezelschap van uw gidsen naar de vallei van Roussenki Lom om kennis te maken met één van de landelijke kerken van Ivanovo, geklasseerd als werelderfgoed door de UNESCO. In deze vallei, in het noordoosten van Bulgarije werd een aantal kerken, kapellen, kloosters en cellen ontdekt in de buurt van Ivanovo. De eerste heremieten groeven er hun cellen en kerken in de rotsen uit op meer dan 50 m hoogte, vanaf de 12de eeuw. De muurschilderingen die dateren uit de 14de eeuw getuigen van een buitengewone artistieke techniek die kenmerkend is voor de schilderschool van Tarnovo. U ziet er de landelijke kerk van de aartsengel Michael, één van de meest interessante. Deze kerk dateert uit de 12de eeuw. De schilderingen zijn uit de 14de eeuw en getuigen van een uitzonderlijke artistieke techniek. Het bezoek gaat verder met de middeleeuwse burcht van Tsjerven, waar u kunt genieten van een prachtig panorama. De burcht werd in de 6de eeuw gebouwd door de Byzantijnen en was één van de belangrijkste van Bulgarije vanaf de 12de eeuw. We stappen terug in de autocar.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen: u moet tal van treden beklimmen naar de burcht van Tsjerven. De kerk van de aartsengel Michael kunt u bereiken via een bergweg.
  • De foto's in de kerk van de aartsengel Michael moeten betaald wroden aan de bewaker van de kerk (1 tot 2 symbolische euros).
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van de Blauwe Donau naar de Zwarte Zee via de IJzeren Poort tot de delta van de Donau (formule haven/haven)

WENEN - BRATISLAVA - BOEDAPEST - KALOCSA - NOVI SAD - BELGRADO - IJzeren Poort - ROESE - TULCEA - FETESTI CERNAVODA - OLTENITA

Kan u het ongelooflijke schouwspel bewonderen dat de majestueuze blauwe rivier u biedt bij het doorkruisen van 8 landen en 4 hoofdsteden. Op de achtergrond ontdekt u landschappen van opvallende schoonheid waar de natuur koningin is. Van Belgrado tot Wenen via Bratislava en Boedapest, zal u unieke architectonische, historische en culturele juwelen ontdekken. 

REF. OVI_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 24/04/2024, 16/05/2024
Ref.VIO_PP
12 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".