Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Frankfurt en de Main Tower

REF.EXC_FRA2
Duurh
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_FRA2
Excursie
Duurh
Dynamisch

Frankfurt kreeg de bijnaam Mainhattan met verwijzing naar de rivier die door de stad loopt en omwille van haar statuut van financiële en commerciële hoofdstad van Duitsland.
Tijdens een panoramische rondrit zal u tegen een azuurblauwe hemel de enorme wolkenkrabbers die de befaamde Skyline van de stad vormen en waarin de hoofdzetels van talrijke banken gevestigd zijn, kunnen bewonderen. U zal tevens de kans krijgen om de Main Tower te bezoeken, de bekendste wolkenkrabber van de stad, helemaal uit glas vervaardigd naar het Amerikaanse model. Vanaf het panoramische platform van 200 meter hoog, zal u van een indrukwekkend uitzicht over de stad kunnen genieten.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Ref.BUA_PP
18 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Amsterdam tot Wenen, van de Nederlandse grachten tot de romantische route, van de Rijn tot de Donau (formule haven/haven)

AMSTERDAM of omgeving(2) - NIJMEGEN - KREFELD - KEULEN - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG - FRANKFURT - KARLSTADT AM MAIN - WÜRZBURG - SCHWEINFURT - NEURENBERG - REGENSBURG - PASSAU - WENEN

Deze cruise vormt een romantische route: ontdek Nederland, het land van tulpen, windmolens en kaas, de beroemde Rijnvallei bezaaid met talloze burchten, gekenmerkt door zijn wijngaarden en schilderachtige dorpjes, en de romantische Duitse route met zijn middeleeuwse steden en weelderige burchten zoals Würzburg, een van de belangrijkste monumenten en werelderfgoed van UNESCO.

Volgende vertrekken: 05/08/2024
Ref.ATV_PP
15 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Transeuropese cruise DONAU - MAIN - RIJN

Straatsburg - Salzburg - BOEDAPEST - WENEN - MELK - PASSAU - FRANKFURT - MAINZ - STRAATSBURG

Ontdek historische steden en monumenten tijdens een magische cruise op de Rijn van Salzburg tot Mainz. De stad Salzburg maakt indruk door haar romantische charme, haar smalle straatjes, haar klassieke muziek en door haar oude binnenstad, die tevens opgenomen werd in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bewonder het magnifieke paleis van Schönbrunn, ontworpen door een barokke architect, die beschouwd wordt als één van de oprichters van deze stijl, het monument van Walhalla, een beroemde neoclassicistische Beierse eretempel, evenals de Abdij van Melk, een waar juweel van de barokke architectuur.

Ref.ZBU
14 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Transeuropese cruise, contrast van culturen (formule haven/haven)

BOEDAPEST - WENEN - MELK - PASSAU - FRANKFURT - MAYENCE - STRAATSBURG

Geniet van een unieke cruise langs drie rivieren en vier landen van Boedapest tot Straatsburg. Van de Donau tot de Rijn via de Main, zal u versteld staan van de schoonheid van idyllische landschappen, maar ook van de zoetheid van deze rivieren die een verbinding vormen tussen volkeren, culturen en tradities. Hongarije, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk zullen u hun geschiedenis en rijke erfgoed onthullen tijdens een ongeëvenaarde transeuropese reis.

Volgende vertrekken: 23/10/2023, 28/05/2024
Ref.BUS_PP
13 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Transeuropese cruise, contrasten en culturen (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MAINZ - FRANKFURT - MILTENBERG - WERTHEIM - WURZBURG - SCHWEINFURT - BAMBERG - NURNBERG - MÜHLHAUSEN - REGENSBURG - PASSAU - MELK - DURNSTEIN - WENEN - ESZTERGOM - BOEDAPEST

Geniet van een unieke cruise langs drie rivieren en vier landen van Straatsburg tot Boedapest. Van de Rijn tot de Donau via de Main, zal u versteld staan van de schoonheid van idyllische landschappen, maar ook van de zoetheid van deze rivieren die een verbinding vormen tussen volkeren, culturen en tradities. Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije zullen u hun geschiedenis en rijke erfgoed onthullen tijdens een ongeëvenaarde transeuropese reis.

Volgende vertrekken: 01/04/2024, 29/04/2024
Ref.SBU_PP
13 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Authentieke cruise door het hart van Europa, van de Donau tot de Rijn

Straatsburg - WENEN - PASSAU - RATISBONNE - KELHEIM - NUREMBERG - ERLANGEN - WURTZBOURG - MILTENBERG - FRANKFURT - MAINZ - STRAATSBURG

Ontdek , aan de hand van de tussenstops, deze reisweg die drie Europese rivieren, de Donau, de Main en de Rijn, harmonieus met elkaar verbindt. Elke tussenstop biedt bezoekers een zorgvuldig geselecteerde keuze aan excursies. Mis de keizerlijke stad Wenen niet, met zijn weelderige architectuur uit de barok en het begin van de 20e eeuw. Regensburg, een stad met 2.000 jaar boeiende geschiedenis. Verderop langs de Duitse romantische route onderscheiden de middeleeuwse steden Neurenberg, Rothenburg en Würzburg zich door hun bijzondere charme. Dan passeert u Frankfurt en zijn gigantische wolkenkrabbers.

Volgende vertrekken: 26/09/2024, 03/10/2024
Ref.VMS
10 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Reis van Donau naar Rijn langs de romantische route (formule haven/haven)

WENEN - PASSAU - REGENSBURG - NÜRNBERG - ROTHEMBURG - BAMBERG - WÜRTZBURG - MILTENBERG - FRANKFURT - MAINZ - STRAATSBURG

"De uitgestrekte wereld, op aarde kunnen enkel de rivieren het u leren en in de lucht, enkel de trekvogels. De rivieren zijn migrerende wateren, boodschappers van het universum", zei Jacques Lacharrière. Van Wenen tot Straatsburg, scheep in voor een cruise op de Rijn en de Donau, twee grote rivieren met een ongeëvenaarde elegantie. U kan de combinatie van originaliteit en moderniteit bewonderen die Mainz en Frankfurt domineert, beiden steden met eeuwige grandeur.

Volgende vertrekken: 15/10/2023
Ref.VNS_PP
9 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Opmerkelijke cruise door het hart van Europa, van de Rijn tot de Donau (formule haven/haven)

STRAATSBURG - FRANKFURT - KARLSTADT AM MAIN - WÜRZBURG - SCHWEINFURT - NEURENBERG - PASSAU - WENEN

Ontdek, aan de hand van de tussenstops, deze reisweg die drie Europese rivieren, de Rijn, de Main en de Donau, harmonieus met elkaar verbindt. Elke tussenstop biedt bezoekers een zorgvuldig geselecteerde keuze aan excursies. U komt langs Frankfurt en zijn gigantische wolkenkrabbers. Verderop langs de Duitse romantische route onderscheiden de middeleeuwse steden Neurenberg en Würzburg zich door hun bijzondere charme. Mis Regensburg niet, een stad met 2000 jaar boeiende geschiedenis. En vergeet ook Wenen niet, de keizerlijke stad met haar weelderige architectuur uit de barok en het begin van de 20e eeuw.

Volgende vertrekken: 11/08/2024
Ref.STW_PP
9 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De valleien van de romantische Rijn, de Moezel en de Main (formule haven/haven)

STRAATSBURG - FRANKFURT - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG

Ontdek emblematische plaatsen en adembenemende landschappen langs 3 rivieren: het romantische Rijndal, de Moezel en de Main. Onze indrukwekkende en onvergetelijke cruise laat u vele niet te missen steden ontdekken, van het oude Straatsburg tot het kasteel van Cochem, via de Main Tower van Frankfurt, het monument van Niederwald en Heidelberg.

Volgende vertrekken: 21/10/2023, 28/04/2024
Ref.SFS_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".