Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_CADILL
OmschrijvingREF. EXC_CADILL
Excursie
Duurh
Dynamisch

Vertrek voor een wandeltocht met gids in de wijngaarden op de heuvelhellingen van Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. Tijdens uw wandeling kunt u vissershutten, een hagelkanon, typische chartreuse huizen, een middeleeuws kasteel, een middeleeuws kasteel en een prachtig uitzicht op de vallei van de Garonne, de wijngaard van de Sauternes, de bastide van Cadillac en het hertogelijke kasteel bekijken. De tocht wordt smakelijk afgerond want we nemen een gezellige pauze in een familiebedrijf. Op het programma: bezoek aan de wijnkelders, wijnproeverij* met bijbehorende gerechten.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN EN GOEDE SCHOENEN
  • Duur ~ 8km, hoogteverschil 58 m.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Als het schip bij terugkomst van de excursie niet in Cadillac is afgemeerd, wordt een toeslag van ongeveer 15 euro per persoon in rekening gebracht voor een terugreis naar Bordeaux.
  • *Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Cruise in Aquitaine van Bordeaux naar Royan, het estuarium van de Gironde, de Garonne en de Dordogne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - ROYAN - Rochefort(1) - La Rochelle(1) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - CADILLAC - Arcachon(1) - BORDEAUX

Deze prachtige reisweg tussen land en zee voert u mee naar het hart van het zuidwesten van Frankrijk, bekend voor zijn idyllische landschappen, beroemde wijnen, historische monumenten en emblematische plaatsen.

Van Bordeaux tot Royan ontdekt u een vermaard terroir, oude zeesteden en een ontegensprekelijke levenskunst.

Volgende vertrekken: 24/07/2024, 10/08/2024
Ref.BYA_PP
7 Dagen
Vanaf770
per persoon
zie cruises
Meer weten