Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Gastronomische wandeltocht te Cadillac

REF.EXC_CADILL
Duur4h00
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_CADILL
Excursie
Duur4h00
Dynamisch

Vertrek voor een wandeltocht met gids in de wijngaarden op de heuvelhellingen van Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. Tijdens uw wandeling kunt u vissershutten, een hagelkanon, typische chartreuse huizen, een middeleeuws kasteel, een middeleeuws kasteel en een prachtig uitzicht op de vallei van de Garonne, de wijngaard van de Sauternes, de bastide van Cadillac en het hertogelijke kasteel bekijken. De tocht wordt smakelijk afgerond want we nemen een gezellige pauze in een familiebedrijf. Op het programma: bezoek aan de wijnkelders, wijnproeverij* met bijbehorende gerechten.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN EN GOEDE SCHOENEN
  • Duur ~ 8km, hoogteverschil 58 m.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Als het schip bij terugkomst van de excursie niet in Cadillac is afgemeerd, wordt een toeslag van ongeveer 15 euro per persoon in rekening gebracht voor een terugreis naar Bordeaux.
  • *Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Cruise in Aquitaine van Bordeaux naar Royan, het estuarium van de Gironde, de Garonne en de Dordogne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - ROYAN - Rochefort(1) - La Rochelle(1) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - CADILLAC - Arcachon(1) - BORDEAUX

Deze prachtige reisweg tussen land en zee voert u mee naar het hart van het zuidwesten van Frankrijk, bekend voor zijn idyllische landschappen, beroemde wijnen, historische monumenten en emblematische plaatsen.

Van Bordeaux tot Royan ontdekt u een vermaard terroir, oude zeesteden en een ontegensprekelijke levenskunst.

Volgende vertrekken: 07/05/2023, 18/05/2023
REF.BYA_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".