Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Baden-Baden

REF.EXC_BADEN
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_BADEN
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Aan de voet van het Zwarte Woud en zijn prachtige landschappen ligt het elegante kuuroord Baden-Baden. Met zijn mediterrane charme en exclusieve levensstijl zal deze eeuwenoude zomerhoofdstad van Europa u zeker verleiden. Deze stad was in de 19e eeuw immers de sociale ontmoetingsplaats van de rijken in Europa. Hier vond tsarina Catharina II de Grote een bruid uit Baden voor haar kleinzoon. Alle hoven van Europa en Rusland hebben hier verbleven. Ze werden aangetrokken door de ligging van de stad te midden van bomen en watervallen, in overeenstemming met het romantische ideaal. U zal een bezoek brengen aan het kuuroord met het beroemde Romeins-Ierse Friedrichsbad (buitenkant) en het oude stadsdeel.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  •  

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

De vallei van de romantische Rijn en de Lorelei-rots (formule haven/haven)

STRAATSBURG - RUDESHEIM - KOBLENZ - MAINZ - RASTATT - STRAATSBURG

Scheep in voor een cruise op de Rijn tussen de Elzas en Duitsland doorheen een ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen en verhalen. Duik in het hart van een authentiek land dat rijk is aan ontdekkingen: een bezoek aan Straatsburg per boot, wijndegustaties en bezoeken aan beroemde musea zullen zeker op het programma staan.

Volgende vertrekken: 06/06/2023, 12/06/2023
Ref.CSW_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".