Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Baux de Provence

REF.EXC_PROVEN
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_PROVEN
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Afspraak met uw gids en vertrek voor het bezoek aan de Baux de Provence, één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het is gelegen in het hart van de Alpilles op een rotsachtig plateau. Het dorp domineert de uitzonderlijke landschappen van Arles, de Camargue en de Alpilles en biedt u adembenemende vergezichten. Dit immense en prachtige fort van steen is ongetwijfeld een van de musts van de Provence. Na de tweede wereldoorlog kwam het toerisme er tot ontwikkeling met de komst van Raymond Thuillier die bijdraagt tot de internationale faam van Baux doordat hij er het beroemde "Oustau de Baumanière" opende, een groot gastronomisch restaurant waar de beroemdheden en politici uit die tijd kwamen aanschuiven. In 1966 schreef André Malraux via een decreet de hele gemeente in onder de bescherming van het Ministerie voor Cultuur en milieu. Een periode van wedergeboorte en rehabilitatie brak aan voor de kleine stad, die sinds de revolutie in de vergetelheid was geraakt en die in 1998 zijn klassement als "Mooiste dorp van Frankrijk" waarmaakte. Terug instappen in de autocar.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen: de straten van Baux de Provence zijn steil en gelegd met kasseistenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Provençaalse kleuren (formule haven/haven)

LYON - AVIGNON - ARLES - PORT-SAINT-LOUIS - MARTIGUES(1) - ARLES - VIVIERS - LA VOULTE - De Vercors - TAIN-L'HERMITAGE - LYON

Vertrek op ontdekking van de authentieke Provence die stijl en verfijning combineert. Tijdens deze cruise kan u de schoonheid bewonderen van de landschappen die de Rhône omsluiten. Ontdek Les Baux de Provence, één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Duik in het majestueuze hart van een buitengewoon kader waarvan de charme en de geur u zullen boeien. Bezoek de Alpilles waar wilde natuur en authentieke tradities nog steeds worden gekoesterd.

Volgende vertrekken: 24/03/2024, 01/04/2024
Ref.LMX_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".