Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NCADIX
OmschrijvingREF. EXC_NCADIX
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Vertrek te voet voor hetbezoek aan Cádiz een van de oudste steden van Europa. Deze rondrit toont u de culturele en historische rijkdom van de stad maar laat u ook kennismaken met de schoonheid van de baai. Daarna bezoek te voet aan de stad. Het oude centrum omhelst de meest typische buurten van de stad, het heeft prachtige barokke kerken en elegante herenhuizen waarvan een goed aantal voorzien is van lichte pastelkleurige gevels en opengewerkte balkons in smeedijzer. Het bezoek begint met het kasteel van San Sebastian dat in de 17de eeuw werd gebouwd. Het is gelegen op het strad van La Caleta op een klein eilandje. Het werd gebouwd om het noorden van de stad te beschermen. Sinds 1908 staat er een vuurtoren van 41m hoog. Bekijk ook de wijk van La Vina, In het midden ligt het Heilige maria-plein. Het is populair en typisch. Vroeger was dit een eenvoudige wijk, daar komen tijdens feesten de Flamenco-zangers op, ver van de haven en zijn handelszaken. La Vina, een traditionele Spaanse wijk is de hoofdplaats van het carnaval en wordt gekenmerkt door zijn schoonheid, zijn gastronomie en zijn levensvreugde in de straten. Men zegt dat het feest er nooit stopt. Ga verder naar de kathedraal. De bouw nam 116 jaar in beslag, wat de diversiteit aan stijlen verklaart. De werken werden aangevat in een barokke stijl maar de meer recente elementen zijn van neoklassieke aard. Binnen in zijn nog beelden van de oude kathedraal bewaard. Het gebouw is voorzien van een koepel met gouden dakpannen die zorgt voor een indrukwekkend uitzicht. Laat u charmeren in deze wit-blauwe stad. Terug aan boord in Cádiz

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Nieuwjaar op de Guadalquivir (formule haven/haven)

SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA(2) - Jerez - SEVILLA - Cordoba - SEVILLA

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de charmante steden van Andalusië zal kunnen ontdekken terwijl u samen het nieuwe jaar viert! Sevilla straalt vreugde en plezier uit in elk van de straten en pleinen van haar oude stad die een prachtige verzameling monumenten herbergt.

Volgende vertrekken: 28/12/2025
Ref.NAA_PP
6 Dagen
Vanaf1185
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Andalusische Kerst: de Guadalquivir en de baai van Cádiz (formule haven/haven)

SEVILLA - CADIX - EL PUERTO DE SANTA MARIA(4) - Jerez - SEVILLA - Cordoba - SEVILLA

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de warme steden van Andalusië kan ontdekken en Kerstmis vieren. U zal Sevilla ontdekken dat vreugde en plezier uitstraalt in elk van zijn straten en pleinen van de oude stad die een boeiende reeks monumenten herbergt.

Volgende vertrekken: 22/12/2024, 22/12/2025
Ref.NAD_PP
6 Dagen
Vanaf899
per persoon
zie cruises
Meer weten