Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Colmar

REF.EXC_COLMAR
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_COLMAR
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Colmar is de hoofdplaats van Centre Alsace en biedt de bezoekers een beknopt overzicht van duizend jaar Europese geschiedenis. Het homogene historische centrum is prachtig bewaard gebleven door de eeuwen heen en staat geklasseerd als "beschermde sector". Het werd nauwgezet gerestaureerd en wordt al meer dan twintig jaar permanent opgewaardeerd. Ontdek in het gezelschap van onze animatrice de charme van het oude Colmar, het historische centrum, de wijk klein Venetië, de oude douane en het plein van de kathedraal. Even vrije tijd. Daarna met de autocar terug naar Breisach.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Kerstmis op de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Scheep in voor een magische cruise op de Boven-Rijn terwijl u Kerstmis kan vieren en nieuwe tradities kan ontdekken. Laat u betoveren door de warme en feestelijke sfeer van de beroemde kerstmarkten in Straatsburg en Colmar. Na een heerlijk kerstavonddiner kan u ook de middernachtmis in Breisach bijwonen.

Volgende vertrekken: 23/12/2023, 23/12/2024
Ref.NOY_PP
3 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".