Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_DRESDE
OmschrijvingREF. EXC_DRESDE
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Geleid bezoek aan het "Firenze van de Elbe". Dankzij het uitzonderlijke architecturale en artistieke patrimonium en de ligging in het hart van Saksen, aan de oevers van de Elbe en vlakbij Saksisch Zwitserland is Dresden één van de belangrijkste toeristische centra van Duitsland geworden. Het bezoek begint met een rondrit, u geniet van een prachtig uitzicht langs de bruggen over de Elbe, u bewondert de uitgestrekte groene gebieden zoals het Grote Park met het paleis in het midden of de overs en kusten van de Elbe die de bezoekers telkens weer in vervoering brengen, evenals de prestigieuze kastelen en villa's aan de oevers van de Elbe: het Schouwburgplein, de Oude markt met de Heilige-Kruiskerk, het Hygiënemuseum (buitenk.) en het voetbalstadium, de VW-fabriek, de nieuwe barokke stad met de Königstraße, het Japanse paleis en de Gouden ridder.
Dit bezoek wordt aangevuld met het bezoek aan de oude stad tijdens een wandeling waarbij we voorbij de Zwinger komen, de opera, de kathedraal (de hofkerk), het Koninklijk Paleis, het Paleis Taschenberg, het terras van Brühl met zicht op de Nieuwe stad en de Nieuwe markt met de Frauenkirche (de Onze-Lieve-Vrouwkerk).
Na het bezoek vrije tijd en terug aan boord.

OPMERKINGEN

  • Bezoek te voet, voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Van Praag naar Berlijn: Cruise op de Moldau en de Elbe (formule haven/haven)

PRAAG - LITOMERICE - BAD SCHANDAU - DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - BURG - GENTHIN - BERLIJN

Van Praag tot Berlijn, tussen historische monumenten en eclectische tradities, ontdekt u de charme van de steden in Tsjechië en in Duitsland, die gekenmerkt zijn door het verleden maar ook door hun culturele diversiteit. Bezoek de steden Praag, Dresden, Potsdam  en Berlijn, steden die authentiek en vol charme zijn. Laat u verleiden door onze excursies in symbolische plaatsen zoals de tuinen van het Sans Souci-paleis of ook het zandstenen massief van de Elbe, het Elbezandsteengebergte.

REF. BPG_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 07/10/2024, 23/10/2024
Ref.PGB_PP
9 Dagen
Vanaf1572
per persoon
1965
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Berlijn naar Praag: Cruise op de Elbe en de Moldau (formule haven/haven)

BERLIJN - WUSTERWITZ - MAGDEBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN - USTI - KRALUPY - PRAAG

Van Berlijn tot Praag, tussen historische monumenten en eclectische tradities, ontdekt u de charme van de steden in Duitsland en in Tsjechië, die gekenmerkt zijn door het verleden maar ook door hun culturele diversiteit. Bezoek de steden Berlijn, Potsdam, Dresden en Praag, steden die authentiek en vol charme zijn. Laat u verleiden door onze excursies in symbolische plaatsen zoals de tuinen van het Sans Souci-paleis of ook het zandstenen massief van de Elbe, het Elbezandsteengebergte.

REF. PGB_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 31/10/2024, 08/11/2024
Ref.BPG_PP
9 Dagen
Vanaf1572
per persoon
1965
zie cruises
Meer weten