Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_OPUS

Geleid bezoek aan het herdenkingspark van Opusztaszer

OmschrijvingREF. EXC_OPUS
Excursie
Duur5h00
Klassiek

Vertrek met de autocar naar het park van Ópusztaszer. U maakt in het gezelschap van uw gids kennis met het nationaal geschiedkundig park van Opusztaszer. Eerst gaat het richting rotonde, met het beroemde panoramische schilderij van Feszty, dat met klank en licht toont hoe de eerste Hongaren aankwamen op de vlakte van de Karpaten met aan kop hun prins Arpad, het hoofd van de Hongaarse stammen. Het gaat verder naar het huis van de sluiswachter met het verhaal van de overstromingen van Szeged in 1879. Daarna bezoekt u de tentoonstelling met als thema "De mens en het bos" in kroonvormige tenten. U ziet er ook het etnografische openluchtmuseum met typische boerderijen voor de regio Szeged, een windmolen, een basisschool, ... U geniet van wat vrije tijd in het park alvorens met de autocar terug te keren naar het schip.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen: het bezoek is helemaal te voet.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van de Tisza naar de Donau, het authentiek Hongarije (formule haven/haven)

TOKAJ - De Poesta(1) - Opusztaszer - SZEGED - NOVI SAD - Pecs(1) - MOHACS - BOEDAPEST

Vertrek voor een reis naar het hart van de oostelijke landen, van Tokaj naar Boedapest, tussen wilde schoonheid en authenticiteit, waar u van de Tisza naar de Donau zal varen en landen met unieke tradities zal bezoeken. Servië, Kroatië en Hongarije zullen tijdens uw cruise hun schatten onthullen. Beleef 9 onvergetelijke dagen waarbij u buitengewoon culturele steden en adembenemende architectuur zal bezoeken.

REF. BUT_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 20/05/2025
Ref.TBU_PP
9 Dagen
Vanaf1885
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van de Blauwe Donau naar de Tisza, het authentiek Hongarije (formule haven-haven)

BOEDAPEST - MOHACS - Pecs(1) - NOVI SAD - Opusztaszer - Poesta(1) - TOKAJ

Vertrek voor een reis naar het hart van de oostelijke landen, van Boedapest naar Tokaj, tussen wilde schoonheid en authenticiteit, waar u van de Donau naar de Tisza zal varen en landen met unieke tradities zal bezoeken. Hongarije, Kroatië en Servië zullen tijdens uw cruise hun schatten onthullen. Beleef 9 onvergetelijke dagen waarbij u buitengewoon culturele steden en adembenemende architectuur zal bezoeken.

REF. TBU_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 12/05/2025
Ref.BUT_PP
9 Dagen
Vanaf1885
per persoon
zie cruises
Meer weten