Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_MLJET
OmschrijvingREF. EXC_MLJET
Excursie
Duur3h20
Klassiek

Van eilanden van de Middellandse Zee is Mljet wel het meest verleidelijke. Het eiland bestaat voor 72% uit bos en heeft nog een ongerepte uitstraling. De traditionele activiteiten, de productie van olie en wijn, worden er ook vandaag nog uitgeoefend. Het eiland is een oase van rust waar Ulysses volgens de legende 7 jaar lang verbleef. Nadat u het wandelpad volgde, gaat u aan boord van schepen die u brengen naar het Benedictijner klooster van de 12de eeuw gelegen in het midden van Véliko Jezero, een groot, pittoresk zoutmeer in het centrum van het nationaal park van Mijet. Het klooster is opgetroken op een charmant terrein te miden van de Aleppo-sparren en omgeven door zandstranden. De terugkeer vindt plaats per schip en te voet via dezelfde reisroute.

OPMERKINGEN

  • Goede schoenen aanbevolen. (traject te voet op aardewegen en kasseistenen: 30 minuten heen en daarna 30 minuten terug)
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 11/07/2024
Ref.DHD_PP
8 Dagen
Vanaf1469
per persoon
1839
zie cruises
Meer weten