Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Nantes

REF.EXC_NANTES
Duur4h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_NANTES
Excursie
Duur4h30
Klassiek

Vertrek voor het geleid bezoek aan Nantes. Vertrek in het gezelschap van een lokale gids die ons meeneemt door de steegjes van Bouffay, de middeleeuwse buurt, de Sint-Pieters-en-Sint-Pauluskathedraal, een prachtige expressie van de flamboyante gotische kunst. U bezoekt het eiland Feydeau, een uitzonderlijk architecturaal geheel uit de 18de eeuw en daarna ook de kaaien van Nantes om tenslotte een blik te werpen in de nieuwe handelswijken die ontstonden door de opkomende industrie in de 19de eeuw rond de schouwburg Graslin en de Pommeraye-passage. We gaan verder in de richting van het Château des Ducs de Bretagne, het verblijf van de hertogen waar nu het museum van de geschiedenis van Nantes is gevestigd. De hedendaagse inrichting toont de rijke geschiedenis van Nantes en licht ook de bijzondere architectuur van het gebouw toe. Een haven van architectuur en museografie in het centrum van de stad.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Het authentieke Bretagne, de Loire en haar kastelen, een koninklijk erfgoed (formule haven/haven)

Nantes - Vannes - Quiberon - Carnac - Auray - Vannes - NANTES - SAINT NAZAIRE - NANTES - ANCENIS - CHALONNES-SUR-LOIRE - de kastelen van de Loire - ANCENIS - NANTES

Uw reis begint met een exclusief verblijf van drie dagen in Bretagne. U ontdekt de vele invloeden waaraan de streek zijn unieke identiteit en eeuwenoude erfgoed te danken heeft. U verkent de prehistorische geschiedenis van Carnac, met een van 's werelds grootste megalietensites, en trekt door Quiberon, waar de golven van de oceaan de kust hebben vormgegeven. Op beide plekken ziet u met eigen ogen hoe de streek over duizenden jaren heen gekneed werd door de aanwezigheid van de mens en de kracht van de natuur. Aan het einde van deze ervaring, luncht u in een pannenkoekenhuis en bezoekt u Auray, een charmant dorpje in het hart van de Golf van Morbihan. Daarna vertrekt u op een cruise over de Loire, de rivier van de koningen van Frankrijk die bekendstaat om haar legendarische schoonheid.

Volgende vertrekken: 13/06/2023, 03/07/2023
REF.NSB_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Loire en het duizenden jaren oude Bretagne (formule haven/haven)

NANTES - SAINT-NAZAIRE - NANTES - ANCENIS - CHALONNES-SUR-LOIRE - ANCENIS - NANTES - Vannes - Carnac - Auray - Lorient - Vannes

Neem een uniek 8-daags cruise-circuit op de Loire, waar u deze rivier op een andere manier ontdekt in de loop der eeuwen. De vaartocht op de Loire brengt u van de prachtige burchten langs de rivier tot de Atlantische Oceaan en de scheepswerf van Saint-Nazaire. Ontdek langs de rivier het rijke erfgoed van de streek; Angers, zijn burcht en de beroemde wandtapijten van de Apocalyps, of Châteaubriant en zijn middeleeuwse stadscentrum. Na de ontscheping zetten we koers naar Bretagne om de rijkdommen van de Golf van Morbihan te ontdekken, van de wilde kusten van Quiberon tot de vestingstad Vannes en de prehistorische linies van Carnac.

Volgende vertrekken: 11/04/2023
REF.NSV_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De duizendjarige Loire (formule haven/haven)

NANTES - SAINT-NAZAIRE - NANTES - ANCENIS - CHALONNES-SUR-LOIRE - ANCENIS - NANTES

Neem een uniek 6-daags cruise op de Loire, waar u deze rivier op een andere manier ontdekt in de loop der eeuwen. De vaartocht op de Loire brengt u van de prachtige burchten langs de rivier tot de Atlantische Oceaan en de scheepswerf van Saint-Nazaire. Ontdek langs de rivier het rijke erfgoed van de streek; Angers, zijn burcht en de beroemde wandtapijten van de Apocalyps, of Châteaubriant en zijn middeleeuwse stadscentrum.

Volgende vertrekken: 11/04/2023
REF.NSP_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De Loire, een koninklijke rivier (formule haven/haven)

NANTES - SAINT NAZAIRE - NANTES - ANCENIS - CHALONNES-SUR-LOIRE - de kastelen van de Loire - ANCENIS - NANTES

Scheep in voor een cruise op de Loire, de rivier van de koningen van Frankrijk, waarvan de schoonheid van de landschappen legendarisch is. Bezoek Nantes en zijn "Machines de l'Ile", een project dat de imaginaire wereld van de beroemde schrijver Jules Verne weergeeft. Ontdek Saint-Nazaire en bewonder de scheepswerf en de Escal'Atlantic die u onderdompelen in de wereld van stoomschepen tussen de gigantische constructies en het leven aan boord. Geniet van de magische kastelen van de Loire en van Brissac, het hoogste kasteel van Frankrijk dat met zijn monumentale gevels uittorent boven zijn grote park.

Volgende vertrekken: 16/04/2023, 21/04/2023
REF.NSN_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".