Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Praag Kasteelbuurt

REF.EXC_PRAGU2
Duur3h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_PRAGU2
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Vertrek voor het geleid bezoek aan de Buurt Hradcany, de buurt van het kasteel van Praag. Het is gelegen op de linker oever van de Vltava en kijkt uit op de stad via de complexe structuur van het keizerlijk kasteel van de Habsburgers en die van de koningen van Bohemen evenals de klokkentoren van de kathedraal voor St Guy. Deze buurt telt talloze herenhuizen,kloosters en woningen uit de renaissance, parken en tuinen.
Het kasteel van Praag is het fort waarde Tsjechische koningen, de keizers van het Germaans-Romeinse rijk, de presidenten van Tsjechoslovakije en daarna van de Tsjechische Republiek zetelen of zetelden. De kroonjuwelen van Bohemen worden er bewaard. Vanop de heuvel van Hradcany en hoog boven de Oude stad van Praag en Malá Strana doemt dit monumentale complex op uit een kroon van tuinen en daken met zijn lange horizontale gevel. De torens van de kathedraal van St Guy en de basiliek van St Georges zijn duidelijk zichtbaar. Geleid bezoek; U ontdekt ook de kathedraal van St Guy met zijn prachtige kapel voor de heilige Wenceslas waar de patroonheilige van Bohemen werd begraven, het oude Koninklijke Paleis met de Ladislav-zaal, de basiliek voor St Georges, het gouden straatje met zijn veelkleurige huizen waar Franz Kafka woonde ...
Terug aan boord op het einde van het bezoek.

OPMERKINGEN

  • Bezoek te voet, voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Van Berlijn naar Praag: Cruise op de Elbe en de Moldau (formule haven/haven)

BERLIJN - WUSTERWITZ - MAGDEBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN - USTI - KRALUPY - PRAAG

Van Berlijn tot Praag, tussen historische monumenten en eclectische tradities, ontdekt u de charme van de steden in Duitsland en in Tsjechië, die gekenmerkt zijn door het verleden maar ook door hun culturele diversiteit. Bezoek de steden Berlijn, Potsdam, Dresden en Praag, steden die authentiek en vol charme zijn. Laat u verleiden door onze excursies in symbolische plaatsen zoals de tuinen van het Sans Souci-paleis of ook het zandstenen massief van de Elbe, het Elbezandsteengebergte.

REF. PGB_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 13/04/2023, 21/04/2023
REF.BPG_PP
9 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Praag naar Berlijn: Cruise op de Moldau en de Elbe (formule haven/haven)

PRAAG - LITOMERICE - BAD SCHANDAU - DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - BURG - GENTHIN - BERLIJN

Van Praag tot Berlijn, tussen historische monumenten en eclectische tradities, ontdekt u de charme van de steden in Tsjechië en in Duitsland, die gekenmerkt zijn door het verleden maar ook door hun culturele diversiteit. Bezoek de steden Praag, Dresden, Potsdam  en Berlijn, steden die authentiek en vol charme zijn. Laat u verleiden door onze excursies in symbolische plaatsen zoals de tuinen van het Sans Souci-paleis of ook het zandstenen massief van de Elbe, het Elbezandsteengebergte.

REF. BPG_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 13/04/2023, 29/04/2023
Promotie637€ korting
REF.PGB_PP
9 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Praag, Dresden en de kastelen van Bohemen, een gloednieuwe cruise op de Elbe en de wilde Moldau

PRAAG - SLAPY - STECHOVICE - PRAAG - MELNIK - Dresden - PRAAG

Ontdek tijdens een exclusieve reisweg de verborgen parels van Bohemen. Laat u verleiden door de vaartocht en door onze excursies in plekken waar de natuur al haar charmes onthult langs de Elbe en de wilde Moldau. Bezoek de authentieke en uiterst charmevolle steden Praag en Dresden, met hun rijke culturele en architecturale verleden. De kastelen van Bohemen symboliseren de adel en de aristocratie. Ze behoren tot de illustere Lobkowicz- en Schwarzenberg-geslachten en herbergen onvermoede kunstwerken.

Volgende vertrekken: 31/05/2023, 12/06/2023
REF.PGP_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".