Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_FENICE
OmschrijvingREF. EXC_FENICE
Excursie
Duurh
Klassiek

Vertrek te voet van de kaai van de 7 martelaars in het gezelschap van een lokale gids naar het theater van Fenicië. Deze opera werd in de 18de eeuw in Venetië gebouwd in neoklassieke stijl met een zaal met vijf verdiepingen die prachtig gedecoreerd zijn in rood en goud. Samen met de Scala van Milaan en het Teatro San Carlo in Napels is dit één van de meest prestigieuze tempels van de Italiaanse opera. Hier werden de mooiste opera's gemaakt van Verdi, Rossini, Bellini ... Het werd tijdens een brand in 1996 vernield maar werd identiek heropgebouwd en ingehuldigd in 2003. Te voet terug naar het schip.

 

Duur: ~ 2u30

  • Voorzie goede schoenen: het bezoek is helemaal te voet.
  • Het theater ligt op 45 min wandelen, de vaporetto is ook mogelijk (supplement voorzien, ter plaatse te betalen).
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden
  • Opgelet, deze excursies worden niet op alle cruises aangeboden.
  • Indien het minimum van 25 personen niet wordt bereikt, zal de excursie afgeschaft worden of aangeboden worden aan een tarief dat is aangepast aan het aantal deelnemers (betalen aan boord).
  • De excursies van de avond en de ochtend na het inschepen zijn enkel gegarandeerd voor vooraf ingeschreven klanten.

 

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Carnaval van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Dompel uzelf onder in de magie van het Venetiaanse carnaval, waar geschiedenis en romantiek elkaar ontmoeten terwijl u langs kronkelende kanalen en mysterieuze steegjes wandelt. In de voetsporen van de legendarische Casanova ontdekt u de verborgen hoekjes van de Serenissima, doordrenkt van een eeuwenlange passie en intrige. De ambachtelijke charme van Venetië wacht op u tijdens een exclusief bezoek aan de beroemde glasateliers van Murano. Hier komt glasheldere elegantie tot leven onder de deskundige handen van meester-glasblazers. Deze ateliers, waar getalenteerde ambachtslieden de eeuwenoude traditie van het vervaardigen van unieke maskers voortzetten, zijn ware juwelen van de Venetiaanse identiteit. U verkent het Fenice Theater, een historische locatie waar opera en architecturale pracht met elkaar verweven zijn tot een unieke culturele ervaring. Tot slot rondt u uw ervaring af met een privé-diner op de tonen van barokmuziek in een Venetiaans paleis aan het Canal Grande. Dompel uzelf onder in de sfeer van het carnaval met een elegante avond, omgeven door Venetiaanse mysterie en glamour.

Volgende vertrekken: 25/02/2025, 01/03/2025
Ref.VCA_PP
5 Dagen
Vanaf1179
per persoon
zie cruises
Meer weten