Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Geleid bezoek aan Viviers

EXC_NVIVIE
# Excursie

Geleid bezoek aan Viviers

Galerie Photos

Description

U vertrekt te voet voor het geleid bezoek aan Viviers. Viviers is de derde sector die bewaard werd uit de regio Rhône Alpes en is al sinds de 5de eeuw de verblijfplaats van de bisschoppen. Het is een kleine stad met 3500 inwoners die als een openluchtmuseum is waar elke bladzijde van de Geschiedenis in steen staat geschreven. U kunt er de kleinste kathedraal van Frankrijk bewonderen in deze rijkelijke middeleeuwe stad. U ziet onder andere: het Maison des Chevaliers met de prachtige renaissancegevel, de Tour St Michel, het groot seminarie, het belvédère met een adembenemend zicht op Viviers 's avonds.

Transfer per autocar naar Montélimar. Bezoek aan een nougatfabriek. Culinaire reis doorheen het land van de nougat. Sinds de 17de eeuw is Montélimar internationaal bekend om haar nougat. De eerste amandelbomen werden in deze regio geïntroduceerd door Olivier De Serre en met de eerste oogst werd de nougat geproduceerd. Een entertainend bezoek aan de oude, ambachtelijke nougatfabriek. Je duikt er in de wortels van het product, handgemaakt in de koperen ketels en met een lekkere degustatie achteraf. Terugkeer per autocar naar Viviers.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Provençaalse kerst ende vallei van de Rhône (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 22/12/2022, 22/12/2023
LVA_PP

LYON - VIVIERS - AVIGNON

Sprookjes en magie zijn de sleutelwoorden van deze cruise op de Rhône voor kerstfeestjes in Provençaalse stijl! U zal Lyon ontdekken, een UNESCO-werelderfgoedstad die u 2000 jaar geschiedenis vertelt door zijn oude geplaveide straatjes, maar ook de stralende stad van Avignon die u zal betoveren met zijn historische rijkdom en levensvreugde. De hoofdstad van de Vaucluse en de Côtes du Rhône, de stad van de pausen, de stad van kunst en musea, kortom, laat u betoveren door deze stad vol verrassingen.

4 Dagen
START IN 2022
Vertrek 22/12/2022
Aankomst 25/12/2022
Schip : MS Camargue Ankers : 5
START IN 2023
Vertrek 22/12/2023
Aankomst 25/12/2023
Schip : MS Camargue Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST