Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NVIVIE
OmschrijvingREF. EXC_NVIVIE
Excursie
Duurh
Klassiek

U vertrekt te voet voor het geleid bezoek aan Viviers. Viviers is de derde sector die bewaard werd uit de regio Rhône Alpes en is al sinds de 5de eeuw de verblijfplaats van de bisschoppen. Het is een kleine stad met 3500 inwoners die als een openluchtmuseum is waar elke bladzijde van de Geschiedenis in steen staat geschreven. U kunt er de kleinste kathedraal van Frankrijk bewonderen in deze rijkelijke middeleeuwe stad. U ziet onder andere: het Maison des Chevaliers met de prachtige renaissancegevel, de Tour St Michel, het groot seminarie, het belvédère met een adembenemend zicht op Viviers 's avonds.

Transfer per autocar naar Montélimar. Bezoek aan een nougatfabriek. Culinaire reis doorheen het land van de nougat. Sinds de 17de eeuw is Montélimar internationaal bekend om haar nougat. De eerste amandelbomen werden in deze regio geïntroduceerd door Olivier De Serre en met de eerste oogst werd de nougat geproduceerd. Een entertainend bezoek aan de oude, ambachtelijke nougatfabriek. Je duikt er in de wortels van het product, handgemaakt in de koperen ketels en met een lekkere degustatie achteraf. Terugkeer per autocar naar Viviers.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Provençaalse kerst ende vallei van de Rhône (formule haven/haven)

LYON - VIVIERS - AVIGNON

Sprookjes en magie zijn de sleutelwoorden van deze cruise op de Rhône voor kerstfeestjes in Provençaalse stijl! U zal Lyon ontdekken, een UNESCO-werelderfgoedstad die u 2000 jaar geschiedenis vertelt door zijn oude geplaveide straatjes, maar ook de stralende stad van Avignon die u zal betoveren met zijn historische rijkdom en levensvreugde. De hoofdstad van de Vaucluse en de Côtes du Rhône, de stad van de pausen, de stad van kunst en musea, kortom, laat u betoveren door deze stad vol verrassingen.

Volgende vertrekken: 22/12/2024, 22/12/2025
Ref.LVA_PP
4 Dagen
Vanaf829
per persoon
zie cruises
Meer weten