Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NVIE3

Geleid bezoek aan Wenen (zonder Schönbrunn)

OmschrijvingREF. EXC_NVIE3
Excursie
Duurh
Klassiek

U begint aan het bezoek met de beroemde Ring, één van de persoonlijke projecten van keizer Franz-Joseph. In 1857 besliste hij om de vestingen rond het centrum van de stad af te breken. Hij legde er een laan aan met mooie gebouwen. U ziet langs de Ring een staaltje van de architectuur van de Oostenrijks-Hongaarse monarchie met onder meer: de Staatsopera; het Paleis van Hofburg; het Museum voor natuurgeschiedenis; stadhuis, het Burgtheater...

 MVI/MVI_PP/NVI/NVI_PP : Op het einde van het bezoek kunt u op het plein voor het Stadhuis vrij kennismaken met de Kerstmarkt of de Jezusmarkt. Rond een enorme krans van twaalf meter diameter staan zowat 150 chalets met geschenken, decoratie voor de Kerstboom ... Rondom rond fonkelen de versierde bomen van het park van het Stadhuis volop. U kunt deze ambachtelijke voorwerpen bewonderen in een feeëriek kader en proeven van de gepofte noten of genieten van een lekker glaasje warme wijn.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Nieuwjaar op de Donau: Wenen, Boedapest en Bratislava (formule haven/haven)

WENEN - BOEDAPEST - BRATISLAVA - WENEN

Vertrek voor een niet-alledaagse cruise en vier het nieuwe jaar op de Donau! Bewonder de kleurrijke steegjes van Bratislava die in elkaar verweven zijn zoals in een sprookjesachtig dorp, maar ook de historische en culturele schatten van Wenen of Boedapest die u een indrukwekkende architecturale waaier zullen aanbieden die een rijk verleden onthult.

Volgende vertrekken: 28/12/2024, 28/12/2025
Ref.NDA_PP
6 Dagen
Vanaf1605
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Kerst in de grote hoofdsteden van de Donau (formule haven/haven)

WENEN - BOEDAPEST - BRATISLAVA - WENEN

Scheep in voor een cruise op de Donau in een warme en feestelijke sfeer op kerstavond. Op het programma zijn wandelingen voorzien langs de mooiste pleinen van Wenen die omgevormd worden tot betoverende kerstmarkten waar de geur van kleine kerstkoekjes en warme punch u in een feestelijke en aangename sfeer onderdompelen. U zal de magische kerstmis in Boedapest kunnen bijwonen en de kleine en kleurrijke steegjes van Bratislava bewonderen net als een wirwar aan straatjes in een sprookjesachtig dorp; de Puszta daarentegen verbergt de ware ziel van Hongarije  in het hart van zijn immense vlaktes.

Volgende vertrekken: 22/12/2024, 22/12/2025
Ref.NVI_PP
6 Dagen
Vanaf1459
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De grote hoofdstedden langs de Donau (formule haven/haven)

WENEN - BOEDAPEST - BRATISLAVA - WENEN

Scheep in voor een cruise in het hart van de grote Donau-hoofdsteden om de meest magische en authentieke kerstmarkten in Europa te ontdekken. Op het programma staan wandelingen langs de mooiste pleinen van Wenen die zich omvormen tot betoverende kerstmarkten waar de geur van kleine kerstkoekjes en warme punch u in een feestelijke en gemoedelijke sfeer zal onderdompelen. U kan ook een bezoek brengen aan de kerstmarkten van Bratislava en Boedapest, waar de magie van lokale ambachten en culinaire hoogstandjes u zeker zal bevallen.

Volgende vertrekken: 29/11/2024, 07/12/2024
Ref.MVI_PP
5 Dagen
Vanaf939
per persoon
zie cruises
Meer weten