Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_COCHE2
OmschrijvingREF. EXC_COCHE2
Excursie
Duur1h30
Klassiek

Vertrek te voet aan het schip in het gezelschap van uw gids die u zal laten kennismaken met het charmante dorp Cochem, parel van de Moezel. Het bezoek begint op de oever tegenover Cochem, in de Cond-wijk. Dit oude vissersdorp werd in 1927 door de brug over de Moezel met de stad Cochem verbonden. Tijdens het oversteken van de brug ziet u in de verte het keizerlijk kasteel van Cochem, de Reichsburg, uit het jaar 900. In Cochem stop tu voor een fresco die de geschiedenis van de stad verstelt van de bezetting door de Romeinse legioenen tot de 20ste eeuw. Daarna neemt uw gids u mee door de steegjes met pittoreske vakwerkhuizen, de kerk van Sint-Maarten, het Capucijnerklooster, de markt... Na het bezoek kunt u genieten van vrije tijd langs de Moezel en uw ogen de kost geven aan het groene landschap.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen: de straten zijn gelegd met kasseistenen.
  • De terugkeer aan boord gebeurt te voet.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De valleien van Moezel en Rijn (formule haven/haven)

COCHEM - ALKEN - KOBLENZ - BOPPARD - RUDESHEIM - MAINZ - STRAATSBURG

Ontdek de magie van de Moezel en het romantische Rijndal van Straatsburg tot Cochem. Een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en kastelen die de heuvels van wijngaarden domineren die getuige zijn van een turbulente geschiedenis. Ontdek authentieke steden en dorpen met verborgen geheimen. Tussen leisteendaken en middeleeuwse vakwerkhuizen kunt u Alken en zijn kasteel Thurant bewonderen of een wandeling maken in Boppard langs één van de mooiste oevers van Duitsland.

Volgende vertrekken: 30/05/2024, 15/08/2024
Ref.CMS_PP
5 Dagen
Vanaf885
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

2 RIVIEREN: de valleien van de Moezel en de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MAINZ - RÜDESHEIM - BOPPARD - KOBLENZ - ALKEN - COCHEM

Ontdek de magie van het romantische Rijndal en de Moezel van Straatsburg tot Cochem. Een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en kastelen die de heuvels van wijngaarden domineren die getuige zijn van een turbulente geschiedenis. Ontdek authentieke steden en dorpen met verborgen geheimen. Tussen leisteendaken en middeleeuwse vakwerkhuizen kunt u Alken en zijn kasteel Thurant bewonderen of een wandeling maken in Boppard langs één van de mooiste oevers van Duitsland.

Volgende vertrekken: 29/08/2024, 19/10/2024
Ref.SCM_PP
5 Dagen
Vanaf865
per persoon
zie cruises
Meer weten