Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_HONFLE
OmschrijvingREF. EXC_HONFLE
Excursie
Duur1h30
Klassiek

Afspraak met uw gids en vertrek voor het geleid bezoek te voet. Honfleur is een oude stad die vanaf de 11de eeuw in documenten wordt vermeld. Honfleur vervulde als versterkte stad een belangrijke rol tijdens de Honderdjarige Oorlog. Tijdens de 16de en 17de eeuw werd de commerciële en maritieme ontwikkeling nog opgevoerd en in de 18de eeuw kenden de scheepswerven volle ontwikkeling. U begint met het bezoek aan het oude bekken dat zeker de meest charmante plaats is van de stad! Luister naar het gekabbel van het water tegen de rompen van de vissersboten, bewonder de mooie huizen ... Laat u gewoon meeweigen! We gaan verder naar de église Sainte Catherine, de grootste kerk van Frankrijk die in hout werd opgetrokken door de timmerlui van de zeevaart. De klokkentoren werd rechtstreeks gebouwd op het huis van de luider. We eindigen dit volledige bezoek aan de stad met de église Saint Léonard. Het prachtige portaal kan beschouwd worden als een laatste expressie van de middeleeuwse kunst. Te voet terug naar het schip.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • Voor bepaalde cruises kan deze excursie 's avonds na het diner plaatsvinden, afhankelijk van de openingsuren van de haven van Honfleur.
  • Indien het schip omwille van problemen met de getijden niet in Honfluer is aangemeerd, gebeurt het bezoek vanuit een andere haven met de autocar (supplement aan boord te betalen: 10€)
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De vallei van de Seine, een uitnodiging tot reizen (formule haven/haven)

PARIJS - LA ROCHE GUYON - HONFLEUR - ROUEN - LES ANDELYS - PARIJS

Vaar langs de Seine om de geschiedenis, de idyllische landschappen en de cultuur te ontdekken die met al hun verborgen geheimen aan deze mythische rivier verbonden zijn. In Vernon zal u het huis van Claude Monet kunnen ontdekken, evenals zijn tuin vol bloemen en zijn watertuin. Bezoek het luxueuze kasteel van Martainville, vaar langs de Côte Fleurie of ontdek de geschiedenis tijdens onze reis naar de stranden waar ooit de invasie plaatsvond.

Volgende vertrekken: 04/08/2024, 12/10/2024
Ref.PCN_PP
8 Dagen
Vanaf1449
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Seine en de impressionistische schilders (formule haven/haven)

PARIJS - MELUN - BARBIZON - MANTES-LA-JOLIE - GIVERNY - ROUEN - HONFLEUR

Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen zich langs de Seine onderdompelen in de wereld van de impressionistische schilders. U ontdekt er vele musea voor schone kunsten, waaronder het beroemde Museum Marmottan, maar ook het weelderige huis en de indrukwekkende tuin van Claude Monet. U kunt ook karakteristieke dorpen en steden van de impressionistische beweging verkennen tijdens de thematische bezoeken, zoals Barbizon, Rouen en Honfleur.

Volgende vertrekken: 11/05/2025, 27/06/2025
Ref.PFH_IMPP
7 Dagen
Vanaf1799
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Seine en zijn meanders, een unieke rivier (formule haven/haven)

HONFLEUR - ROUEN - MANTES-LA-JOLIE - PARIJS - MELUN - PARIJS

Tijdens deze buitengewone reisweg van Honfleur naar Melun geniet u van een prachtig spektakel. Laat u verleiden door Honfleur, zijn schilderachtige steegjes en zijn Vieux-Bassin, en laat Normandië tot u doordringen aan de Côte Fleurie, geniet van de natuur in Giverny, aanschouw tijdens de doortocht door Parijs de meest prestigieuze historische monumenten, dompel uzelf onder in de geschiedenis van Frankrijk in Rouen en het kasteel van Fontainebleau. Tal van ervaringen die van deze cruise een buitengewone reis maken.

REF. PFH_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 06/10/2024, 10/10/2024
Ref.HFP_PP
7 Dagen
Vanaf1259
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Seine en zijn meanders, een unieke rivier (formule haven/haven)

PARIJS - MELUN - MANTES-LA-JOLIE - ROUEN - HONFLEUR

Tijdens deze buitengewone reisweg van Melon naar Honfleur geniet u van een prachtig spektakel. Dompel uzelf onder in de geschiedenis van Frankrijk in het kasteel van Fontainebleau en in Rouen, aanschouw tijdens de doortocht door Parijs de meest prestigieuze historische monumenten, geniet van de natuur in Giverny, laat u verleiden door Honfleur, zijn schilderachtige steegjes en zijn Vieux-Bassin, en laat Normandië tot u doordringen aan de Côte Fleurie. Tal van ervaringen die van deze cruise een buitengewone reis maken.

REF. HFP_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 28/08/2024, 19/10/2024
Ref.PFH_PP
7 Dagen
Vanaf1259
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De mooiste plaatsen in de vallei van de Seine (formule haven/haven)

PARIJS - LES ANDELYS - HONFLEUR - DUCLAIR - ROUEN - PARIJS

Vaar op de Seine en ontdek er ongewone plaatsen. Ontdek de prachtige witte kliffen van Etretat omzoomd door kiezelstranden met een uitzonderlijk uitzicht, en maak vervolgens een excursie in het hart van de route van Abbeys. Ze vormen een uitzonderlijk architectonisch erfgoed, zowel qua aantal als qua artistieke kwaliteit, de charme van hun omliggende landschap en de grandeur van hun verleden. Bezoek Rouen: zowel middeleeuws als spiritueel heeft het de ziel van zijn verleden kunnen bewaren waarin u zich dan ook volledig zal kunnen onderdompelen.

Volgende vertrekken: 21/07/2024, 19/08/2024
Ref.SIP_PP
6 Dagen
Vanaf999
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De kronkelende vallei van de Seine (formule haven/haven)

PARIJS - POISSY - MANTES-LA-JOLIE - HONFLEUR - ROUEN - PARIJS

Scheep in voor een cruise waarbij erfgoed en geschiedenis net zo rijk zijn als spannend. Bezoek het indrukwekkende kasteel van Versailles, een van de grootste en meest opzichtige koninklijke verblijfplaatsen gelegen in een uniek groen kader. Ontdek de Albasten kust, omringd door de groene en blauwe wateren van het Kanaal, die u de meest indrukwekkende landschappen van Normandië zal bieden. Bezoek Rouen, een echte museumstad, die u niet onberoerd zal laten met haar prachtige vakmanshuizen, geplaveide straten en gotische kerken.

Volgende vertrekken: 06/08/2024, 11/08/2024
Ref.SEN_PP
5 Dagen
Vanaf550
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De Seine in het hart van Normandië, tussen geschiedenis en landschappen (formule haven/haven)

ROUAAN - HONFLEUR - LE HAVRE - ROUAAN

Tijdens deze buitengewone reisweg in Normandië geniet u van een prachtig spektakel. Vaar over de Seine voor een ontdekking van de geschiedenis, idyllische landschappen en cultuur die deze mythische rivier omringen met haar goed verborgen geheimen. Bezoek Rouen, een echte museumstad. Laat u daarna verleiden door Honfleur en haar schilderachtige smalle straatjes. Adem de ziel van Normandië in aan "La Côte Fleurie". Of dompel uzelf onder in de Franse geschiedenis op onze dag gewijd aan de stranden van de D-Day landing. Deze spannende ontdekkingen maken van deze cruise een unieke reis.

Volgende vertrekken: 28/07/2024, 29/07/2024
Ref.ROH_PP
5 Dagen
Vanaf490
per persoon
zie cruises
Meer weten