Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleleid bezoek aan Korcula

REF.EXC_KORCUL
Duur2h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_KORCUL
Excursie
Duur2h30
Klassiek

Met zijn 47 km van 6 op 8 breed is Korcula het zesde grootste eiland van de Adriatische zee. U bezoekt Korcula te voet. Het is een typische Dalmatische middeleeuwse stad die gensteld is tussen de groene heuvels en de azuurblauwe zee. Uw bezoek begint met de Sint-Marcuskathedraal (1420) als bewijs van de handigheid van de steenhouwers en het talent van de beeldhouwers uit die tijd. U ziet het weelderige portaal met twee leeuwen, een werk van de Milaanse Bonino, en de evangelist Sint-Marcus. U bewondert ook het stadsmuseum met oude Griekse voorwerpen.

OPMERKINGEN

  • Goede schoenen aanbevolen, trappen!
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden
  • De bezoeken gebeuren grotendeels te voet, op kasseistraten of aardewegen (nationale parken), goede schoenen worden aanbevolen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 11/07/2024
Ref.DHD_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten