Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Giethoorn

REF.EXC_GIETH
Duur4h00
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_GIETH
Excursie
Duur4h00
Dynamisch

Giethoorn, een dorp uit een sprookje zonder vervuiling en zonder auto!

Vertrek van Lemmer naar Giethoorn, een meerstadje. Giethoorn is gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is een wirwar van kanalen te midden van een weelderige vegetatie.

Een idyllisch dorp van de provincie Overijssel waar ontelbare boerderijen met rieten daken, die dateren uit de 17e en 18e eeuw, zijn gebouwd op veeneilandjes die met elkaar verbonden zijn door meer dan 170 houten bruggen. Het wordt te voet of per boot verkend.

We stellen u een boottocht van een uur op de kanalen voor om dit schilderachtige dorp te ontdekken. Giethoorn zal u bekoren met zijn prachtige decor aan de rand van het water en zijn bloeiende oevers. Het is een gastvrije stad die u graag zult ontdekken. Profiteer van de vrije tijd om door het doolhof van kanalen te wandelen, over de bruggen te gaan en de schoonheid van dit dorp te ontdekken. Terugkeer naar Lemmer per bus.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden.
  • Het dorp wordt uitsluitend te voet of per boot verkend.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".