Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Giethoorn

EXC_GIETH
# Excursie

Giethoorn

Galerie Photos

Description

Giethoorn, een dorp uit een sprookje zonder vervuiling en zonder auto!

Vertrek van Lemmer naar Giethoorn, een meerstadje. Giethoorn is gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is een wirwar van kanalen te midden van een weelderige vegetatie.

Een idyllisch dorp van de provincie Overijssel waar ontelbare boerderijen met rieten daken, die dateren uit de 17e en 18e eeuw, zijn gebouwd op veeneilandjes die met elkaar verbonden zijn door meer dan 170 houten bruggen. Het wordt te voet of per boot verkend.

We stellen u een boottocht van een uur op de kanalen voor om dit schilderachtige dorp te ontdekken. Giethoorn zal u bekoren met zijn prachtige decor aan de rand van het water en zijn bloeiende oevers. Het is een gastvrije stad die u graag zult ontdekken. Profiteer van de vrije tijd om door het doolhof van kanalen te wandelen, over de bruggen te gaan en de schoonheid van dit dorp te ontdekken. Terugkeer naar Lemmer per bus.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden.
  • Het dorp wordt uitsluitend te voet of per boot verkend.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Beleef de Floriade 2022: Een unieke belevenis in bloemen- en traditieland Nederland (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/08/2022, 07/09/2022, ...
AFL_PP

AMSTERDAM - HUIZEN - ALMERE of LELYSTAD - LEMMER - URK of KAMPEN - AMSTERDAM

Op een 60 hectare grote ruimte treft u inspirerende voorstellingen door 40 landen en ontdekt u een indrukwekkend serrencomplex. De 10-jaarlijkse Floriade wordt met recht en rede beschouwd als een van de belangrijkste tuinbouwtentoonstellingen ter wereld. U krijgt de kans om deel te nemen aan dit indrukwekkende plantkundige evenement: bezoek de talrijke paviljoenen, het gigantische serrencomplex en het arboretum en bewonder de bloemen, planten, groenten en vruchten. Deze zevende editie staat in het teken van 'Growing Green Cities'. Centraal in de tentoonstelling: nieuwe technologieën, toekomstgerichte producten en aandacht voor wereldwijde stedenbouwkundige oplossingen, voedselvoorziening, gezondheid en energieopwekking.

6 Dagen
START IN 2022
Vertrek 23/08/2022
Aankomst 28/08/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 02/09/2022
Aankomst 07/09/2022
Op aanvraag
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Op aanvraag
Vertrek 07/09/2022
Aankomst 12/09/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST