Bent u in United States? Bezoek onze website.
2021 2022

Honfleur en de Côte Fleurie

EXC_NHONFL
# Excursie

Honfleur en de Côte Fleurie

Galerie Photos

Description

Afspraak met uw gids en vertrek voor het geleid bezoek te voet. Honfleur is een oude stad die ter sprake komt in documenten vanaf de XIe eeuw. Als versterkte stad speelt ze een belangrijke rol tijdens de Honderdjarige Oorlog. In de XVIe ent XVIIe eeuw wordt haar commerciële en maritieme ontwikkeling geïntensiveerd en in de XVIIIe eeuw worden de scheepswerven ontwikkeld. U begint het bezoek met het oude bekken gevolgd door de Sint-Catharinakerk, de grootste Franse houten kerk die door scheepstimmerlieden gebouwd werd. De klokkentoren is rechtstreeks op het huis van de klokkenluider gebouwd. Vertrek per bus naar de Côte Fleurie. Lunch onderweg. Op weg naar Deauville. Als meest glamoureuze vakantieoord aan de Franse kust staat Deauville symbool voor elegantie, prestige en verfijning. Wandel op de beroemde planken die in 1923 langs het strand werden gelegd zodat de vrouwen ook van de kust konden genieten zonder hun jurken vuil te maken. U gaat per bus verder naar het kasteel van Breuil. Het is een van de mooiste voorbeelden van het architecturale erfgoed van deze regio. Vandaag is het kasteel van Breuil ook één van de meest prestigieuze distilleerderijen van Calvados (opgericht in 1954). U zult de gelegenheid krijgen om de verschillende productiestadia van de welbekende Calvados, Pommeau en Cider van dichtbij te bekijken. Het bezoek wordt afgesloten met een proeverij. Terug aan boord.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Oudejaar in Parijs: sprookjesland op de Seine (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 28/12/2021, 28/12/2022, ...
RPA_PP

PARIJS - ROUEN - HONFLEUR - CAUDEBEC-EN-CAUX - ROUEN - PARIJS

Vier het nieuwe jaar op de Seine en geniet van een unieke cruise in zijn soort! U kan een bezoek brengen aan Rouen, een echte museumstad die u zeker niet onbewogen zal laten door zijn prachtige vakwerkhuizen, geplaveide straten en gotische kerken. Ontdek ook de prachtige kleine haven van Honfleur en de Côte Fleurie, die u een opeenvolging van zandstranden, kliffen en charmante badplaatsen aanbiedt. Tot slot bezoekt u tevens Parijs: eeuwig en romantisch, ongewoon, creatief en modern, een stad met een rijk architecturaal en cultureel erfgoed.

5 Dagen
START IN 2021
Vertrek 28/12/2021
Aankomst 01/01/2022
Schip : MS Botticelli Ankers : 4
START IN 2022
Vertrek 28/12/2022
Aankomst 01/01/2023
Schip : MS Botticelli Ankers : 4
Vertrek 28/12/2022
Aankomst 01/01/2023
Schip : MS Seine Princess Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST