Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_HVAR2
OmschrijvingREF. EXC_HVAR2
Excursie
Duur2h00
Dynamisch

Hvar is beroemd voor haar prachtige baai. Dit bezoek is u de beste mogelijkheid om de verborgen hoekjes van de stad te ontdekken.

De wandeling begint aan de haven van Hvar waar u uw gids zal ontmoeten. Stadswandeling door dit kleine pittoreske stadje. Het wordt het "Saint Tropez van Kroatië" genoemd en heeft zijn charme van weleer weten te behouden. Onnodig erbij te vertellen dat deze witte stad een plezier voor het oog is. We wandelen tot de Spaanse vesting die boven de stad uitsteekt. U zal kunnen genieten van een prachtig zicht over de baai van Hvar. Terugkeer naar de haven. Geniet daarna eventjes van uw vrije tijd vooraleer we per boot terugkeren.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede wandelschoenen
  • Uitschuifbare wandelstokken (facultatief)
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 11/07/2024
Ref.DHD_PP
8 Dagen
Vanaf1440
per persoon
1899
zie cruises
Meer weten