Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Kasteel Gaillard

REF.EXC_GAIRAN
Duur2h30
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_GAIRAN
Excursie
Duur2h30
Dynamisch

Wandeling vanuit Les Andelys tot aan het Kasteel Gaillard. Kom de majestueuze overblijfselen van dit Kasteel ontdekken. Sinds meer dan 800 jaar torent het uit boven de stad Les Andelys en vormt het één van de mooiste meanders van de Normandische Seine. Om de doorgangsweg naar Rouen via de vallei van de Seine voor de Franse koning te sperren, besluit Richard Leeuwenhart, hertog van Normandië en koning van Engeland in 1196 deze sterke vesting te bouwen op de rots die boven de Seine uitsteekt. De werken werden met ijver uitgevoerd en het jaar daarop was het kasteel Gaillard gebouwd en kon Richard het volgende uitroepen: " Wat is ze knap, mijn dochter van één jaar!”
Aan het einde van het bezoek verplaatsen we ons per autocar om terug aan boord van het schip te gaan.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN
  • Het Kasteel Gaillard is gesloten op dinsdag.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De vallei van de Seine, een uitnodiging tot reizen (formule haven/haven)

PARIJS - VERNON - DUCLAIR - HONFLEUR - ROUEN - LES ANDELYS - PARIJS

Vaar langs de Seine om de geschiedenis, de idyllische landschappen en de cultuur te ontdekken die met al hun verborgen geheimen aan deze mythische rivier verbonden zijn. In Vernon zal u het huis van Claude Monet kunnen ontdekken, evenals zijn tuin vol bloemen en zijn watertuin. Bezoek het luxueuze kasteel van Martainville, vaar langs de Côte Fleurie of ontdek de geschiedenis tijdens onze reis naar de stranden waar ooit de invasie plaatsvond.

Volgende vertrekken: 06/08/2023, 11/08/2023
REF.PCN_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".