Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NHEILB
OmschrijvingREF. EXC_NHEILB
Excursie
Duur8h00
Klassiek

Vanuit Eberbach trekt u naar Heilbronn, de wijnhoofdstad van Baden-Württemberg en een voormalige keizerlijke stad gelegen aan de oevers van de Neckar, midden in een prachtig landschap met bossen en wijngaarden.

Enkele van de hoogtepunten van uw wandeling door het stadscentrum zijn ongetwijfeld de astronomische klok aan de gevel van het voormalige stadhuis op het marktplein, de St. Kilian-kerk met de toren in renaissancestijl en Deutscherhof, vandaag een cultureel centrum met het stadshistorisch museum.

Tijdens de kerstperiode klinken er feestelijke gezangen in de stad en ruikt u er de typische geuren van anijs en kaneel. U kunt prachtige staaltjes van handwerk bewonderen bij de versierde kraampjes rond de St. Kilian-kerk, het stadhuis en het marktplein. Tijdens de dag lunch in een restaurant in de stad.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De kerstmarkten in de vallei van de Neckar (formule haven-haven)

STRAATSBURG - HEIDELBERG - EBERBACH - Heilbronn - HEIDELBERG - SPIERS - STRAATSBURG

Midden in de Neckar-vallei wordt u ondergedompeld in eeuwenoude kersttradities. Heidelberg, een stadje aan de oevers van de Neckar, heeft de meest romantische kerstmarkt met een prachtig kasteel dat boven het historisch centrum uittorent. Aroma's van glühwein en kaneel volgen u tijdens al uw ontdekkingstochten. Elke staat baadt in een feestelijke sfeer en laat de kerstmuziek vrolijk klinken.

Volgende vertrekken: 01/12/2024, 05/12/2024
Ref.MNT_PP2
5 Dagen
Vanaf1145
per persoon
zie cruises
Meer weten