Bent u in United States? Bezoek onze website.
2023 2024

Maagdenburg

EXC_NMAGD
# Excursie

Maagdenburg

Galerie Photos

Description

U begint het bezoek met de kathedraal van Maagdenburg, met het graf van keizer Otto de Grote. De stad, gelegen op de "Romaanse weg" van de deelstaat Saksen-Anhalt, gaat ook prat op enkele andere religieuze gebouwen: het Onze-Lieve-Vrouweklooster; de Sint-Pieterskerk, de Sint-Janskerk, de Magdalenakapel... Vervolgens maakt u een panoramische rondrit in de stad en ziet u de belangrijkste monumenten, waaronder de citadel. U ontdekt deze stad van de voormalige DDR, herbouwd in een "Sovjet-stijl" met grijze en vierkante gebouwen, maar verfraaid met lijstwerk en reliëfs. U gaat naar het marktplein, waar u de Ruiter van Maagdenburg kunt bewonderen, een verguld ruiterstandbeeld dat Otto I voorstelt, evenals het stadhuis met zijn bronzen portaal. Het bezoek eindigt met vrije tijd.
Tijdens de kerstcruise, zult u de kerstmarkt van Maagdenburg ontdekken. Voordat we terugkeren naar het schip.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Kerstmis op de Elbe van Berlijn tot Dresden (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 20/12/2023
BMD_PP

BERLIJN TEGEL - MAAGDENBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN

Scheep in voor een cruise op de Elbe om Kerstmis te vieren. U komt voorbij emblematische steden in een droomkader en een magische sfeer, zoals Berlijn dat schittert dankzij zijn duizenden lichtjes en zijn kerstmarkten die u uitnodigen om er in rond te wandelen. In Dresden, wiens artistieke en culturele rijkdom ongeëvenaard is, kan u een onvergetelijke kerstmis bijwonen. U zal ook verrast zijn door de schilderachtige charme van de steden Magdeburg, Wittenberg of Meissen, die een overvloed hebben aan zeer authentieke kerstmarkten.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 20/12/2023
Aankomst 26/12/2023
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Nieuwjaar op de Elbe van Dresden tot Berlijn (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 26/12/2023
DMB_PP

DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - MAAGDENBURG - BERLIJN TEGEL

Kom met ons mee op een cruise langs de Elbe en verwelkom het nieuwe jaar in een  buitengewone feestelijke sfeer! U zal Dresden ontdekken die een ongekende artistieke en culturele rijkdom heeft, evenals schilderachtige steden zoals Wittenberg en Meissen. U zal Berlijn ook kunnen bezoeken via een panoramische rondleiding door de beroemde Duitse hoofdstad.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 26/12/2023
Aankomst 01/01/2024
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST