Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Meißen (Kerstmis Cruise)

EXC_NMEIS
# Excursie

Meißen (Kerstmis Cruise)

Galerie Photos

Description

Stadsrondrit "Meißen - de wieg van Saksen". De stad, die beroemd geworden is door haar porselein, ontwikkelde zich op de oever van de Elbe aan de voet van een fort, dat werd opgericht door Hendrik I tijdens zijn expansie op Slavisch grondgebied. Ze werd een bisdom in 968. U ontdekt er de oude wijk die veel charme heeft behouden met zijn grote plein omringd door renaissancehuizen en twee gebouwen in laat-gotische stijl van het eind van de 15e eeuw: het stadhuis "Rathaus" en de Onze-Lieve-Vrouwekerk "Frauenkirche" (buitenkant). In de verte ziet u ook de Albrechtsburg. Vervolgens brengt u een bezoek aan de kerstmarkt van Meißen, prachtig gelegen in het hart van het historisch centrum. In de chalets worden niet alleen het beroemde porselein van Meißen maar ook kaarsen, kerstversiering, houtsnijwerk en de lokale traditionele keuken uitgestald. Het oude stadhuis wordt voor de gelegenheid veranderd in een enorme adventskalender. Terugkeer naar de boot. 

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Kerstmis op de Elbe van Berlijn tot Dresden (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 20/12/2023
BMD_PP

BERLIJN TEGEL - MAAGDENBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN

Scheep in voor een cruise op de Elbe om Kerstmis te vieren. U komt voorbij emblematische steden in een droomkader en een magische sfeer, zoals Berlijn dat schittert dankzij zijn duizenden lichtjes en zijn kerstmarkten die u uitnodigen om er in rond te wandelen. In Dresden, wiens artistieke en culturele rijkdom ongeëvenaard is, kan u een onvergetelijke kerstmis bijwonen. U zal ook verrast zijn door de schilderachtige charme van de steden Magdeburg, Wittenberg of Meissen, die een overvloed hebben aan zeer authentieke kerstmarkten.

7 Dagen
START IN 2022
Vertrek 20/12/2022
Aankomst 26/12/2022
Op aanvraag
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5
START IN 2023
Vertrek 20/12/2023
Aankomst 26/12/2023
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST