Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Het pad op de bergtoppen van het Zwarte Woud

REF.EXC_BAUMWI
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_BAUMWI
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Het Baumwipfelpfad is gelegen in het hart van het natuurpark Noordelijke Zwarte Woud. Het past perfect bij de vegetatie van het landschap van Sommerberg. Vertrek voor een wandeling die begint zoals elke tocht. Geleidelijk aan gaat het pad echter de hoogte in. Een toren steekt 40 meter boven het pad uit, een hangbrug situeert zich 60 meter boven de grond... U wordt begeleid door een gids die uitleg zal geven over de fauna en flora van de streek. Vanaf de panoramische toren kunt u de Zwabische Jura, de Kraichgau of de televisietoren van Stuttgart bewonderen. Om terug naar beneden te gaan heeft u twee mogelijkheden: te voet of met de glijbaan (als supplement - ter plaatse te betalen).

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  •  

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

De vallei van de romantische Rijn en de Lorelei-rots (formule haven/haven)

STRAATSBURG - RUDESHEIM - KOBLENZ - MAINZ - RASTATT - STRAATSBURG

Scheep in voor een cruise op de Rijn tussen de Elzas en Duitsland doorheen een ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen en verhalen. Duik in het hart van een authentiek land dat rijk is aan ontdekkingen: een bezoek aan Straatsburg per boot, wijndegustaties en bezoeken aan beroemde musea zullen zeker op het programma staan.

Volgende vertrekken: 06/06/2023, 12/06/2023
Ref.CSW_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".