Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_PORTO5

Porto per tram en bezoek aan het portugese trammuseum

OmschrijvingREF. EXC_PORTO5
Excursie
Duur4h00
Dynamisch

Vertrek per autocar vanuit Vila Nova de Gaia tot aan het stadscentrum van Porto. Daar gaat u aan boord van de tram van Porto voor een aangename ontdekking van de stad. Hij brengt u tot aan de monding van de Douro. Tijdens het bezoek houden we halt aan het trammuseum - Museu do Carro Electrico - dat ingericht is in de vroegere thermo-elektrische centrale die zich langs de Douro rivier bevindt. Het museum zal u door de tijd doen reizen, want u krijgt een overzicht van meer dan een eeuw geschiedenis van de stad. Het herbergt een rijke collectie trams en diverse vervoermiddelen die vroeger in Porto gebruikt werden. We ronden de tocht af in de oude binnenstad van Porto met een proeverij van lokale specialiteiten*. Terugkeer met de bus.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • *Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Verlicht Lissabon, Porto, de vallei van de Douro (Portugal), Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

LISSABON - COIMBRA - PORTO - REGUA - PINHAO - VEGA DE TERRON (SPANJE) - BARCA D'ALVA - SENHORA DA RIBEIRA - FERRADOSA - PORTO

Vertrek voor een veelzijdige reis! Van Lissabon tot Leverinho via Coimbra, Porto, Vila Real en Salamanca zal u emblematische steden ontdekken waar schoonheid en eigenaardigheid u zullen veroveren. U bezoekt Porto en zijn beroemde wijnroute, evenals Lissabon. Deze hoofdstad is er in geslaagd om de subtiele balans te vinden tussen grootsheid in het verleden en hedendaagse dynamiek, en zal u verleiden met haar prachtige panorama's die u worden aangeboden.

Volgende vertrekken: 16/06/2024, 24/06/2024
Ref.POI_PP
8 Dagen
Vanaf1645
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Porto naar Spanje Porto, de vallei van de Douro (Portugal), Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

PORTO - REGUA - VEGA DE TERRON - BARCE D'ALVA - FERRADOSA - PINHAO - PORTO

Welkom aan boord voor een onvergetelijke cruise door het prachtige Duorodal. Elke tussenstop is de belofte van een fantastisch bezoek vol bijzondere ontdekkingen. De prachtige omgeving en cultuur van deze bekende streek nodigen u uit voor een verrassende ervaring vol adembenemende landschappen, oude steden en unieke uitstapjes. De reis begint in de bruisende stad Porto, waar u wordt meegevoerd door de unieke charme en de betoverende sfeer die er hangt. U reist door naar het plaatsje Peso da Régua, voor een duik in de geschiedenis en de wijntraditie van de streek. Net over de grens beleeft u een fantastische dag in het Spaanse Salamanca, een prachtige stad met een rijke geschiedenis. De bijzondere zintuigenervaring langs de wijnroute van Porto is ideaal voor wijnliefhebbers. De reis wordt afgesloten met tussenstops in Lamego, Guimarães en het charmante plaatsje Afurada. Allemaal bestemmingen met een uitgebreid aanbod van cultuur, schilderachtige architectuur en bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking.

Volgende vertrekken: 27/05/2024, 03/06/2024
Ref.POP_PP
8 Dagen
Vanaf1289
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Het milde Portugal: Lissabon, Porto & de Vallei van de Douro (formule haven/haven)

LISSABON - PORTO - RÉGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Lissabon is een stad van niet vergelijkbare schoonheid, gekenmerkt door een rijke geschiedenis en een geweldige cultuur. Pastelkleurige huizen, blauwe wateren en de trams met de charme van weleer. De Portugese hoofdstad is een stad die de tijd met brio heeft doorstaan met een perfecte combinatie tussen een rijk verleden dat het zijn charme geeft, en een aantrekkelijke moderniteit. U zal kunnen genieten van 3 dagen in Lissabon voordat u deelneemt aan de POB cruise in het hart van Portugal.

Volgende vertrekken: 05/11/2024
Ref.PLI_PP
8 Dagen
Vanaf1680
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Duizelingwekkende wijngaarden en nostalgische fado (formule haven-haven)

PORTO - REGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Tijdens een spectaculaire cruise in het hart van Portugal en de Douro-vallei, zal u unieke plaatsen kunnen ontdekken met een ongekende schoonheid. U kan Lamego verkennen, een stad rijk aan erfgoed en traditie, of ook Guimaraes die beschouwd wordt als de bakermat van Portugal. U zal ook kunnen genieten van de opvallende geschiedenis van het trammuseum in Porto of van de typische wijk Afurada.

Volgende vertrekken: 04/11/2024, 07/11/2024
Ref.POB_PP
6 Dagen
Vanaf875
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Porto, de vallei van de Douro (Portugal) en Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

PORTO - REGUA - VEGA DE TERON (Spanje) - Salamanca - SENHORA DA RIBEIRA - LEVERINHO - PORTO

Dompel uzelf onder in de feestelijke en warme sfeer van Portugal en Spanje, waar u een unieke manier van leven zal ontdekken. U bezoekt Porto, een subtiele mix van moderniteit en geschiedenis die beroemd is om zijn wijn, of Salamanca en zijn kathedraal, de gouden stad van Spanje. Het heeft een rijke architecturale, religieuze en gastronomische cultuur.

Volgende vertrekken: 13/06/2024, 18/06/2024
Ref.POF_PP
6 Dagen
Vanaf1155
per persoon
zie cruises
Meer weten