Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Praag en kerstmarkt

EXC_NPRAG2
# Excursie

Praag en kerstmarkt

Galerie Photos

Description

Vertrek in de Burchtwijk met haar onovertroffen uitzicht op de oude stad, om vervolgens te voet Praag en zijn kerstmarkten te ontdekken. U komt langs Malá Strana, een absoluut pareltje aan de voet van de Burcht. In deze wijk in barokke en romantische stijl aanschouwt u de pastelkleurige paleizen die via eeuwenoude geplaveide straten met elkaar verbonden zijn. U wandelt ook over de Karelsbrug, hét symbool van de stad. Deze gotische brug werd gebouwd in de 14e eeuw tijdens het bewind van Keizer Karel IV en verbindt de oude stad met de adellijke Malá Strana-wijk. Tot in 1741 was het de enige brug over de Vltava, haar bouw nam zo'n vijftig jaar in beslag. Aan de twee uiteinden van de brug bevindt zich een toren, en de volledige brug is bezet met dertig standbeelden, waarvan die van Johannes Nepomucenus de bekendste is. Ten slotte bereikt u Stare Mestro, waar u kunt genieten van vrije tijd om door de kerstmarkten te flaneren.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Wintermagie langs de Elbe (formule haven/haven)

NMP_PP

PRAAG – MELNIK – Dresden – ROZTOKY – PRAAG

Tradities, authenticiteit en betovering: daar kunt u op rekenen tijdens deze ontdekkingscruise van de kerstmarkten van Praag en Dresden. Laat u bekoren door de kerstmagie en -sfeer in deze sprookjessteden, met daarbovenop spannende bezoeken in het hart van twee authentieke steden, kerstanimatie aan boord en degustaties van lokale specialiteiten. 

5 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST