Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Praag en krib

EXC_NPRAG3
# Excursie

Praag en krib

Galerie Photos

Description

Ontdek een tentoonstelling van kleine en grote kribben uit hout, keramiek of stro en versierd door lokale ambachtslui. Vervolgens gastronomische tussenstop om bij een warm drankje een Trdelník te proeven, een cilindervormige cake. De Trdelník is een lekkernij van brooddeeg dat aan het spit wordt gebakken en wordt bestreken met suiker. De rest van de namiddag kunt u rustig wandelen door de kerstmarkten in de oude stad van Praag. Geniet van de magische sfeer met kerstgezangen, sprankelende lichtjes en de heerlijke geur van warme wijn. In de tentjes vindt u allerlei ambachtelijk vakwerk: houten speelgoed en typische poppen, Boheems kristal, Tsjechische granaatsteen,... Kortom: tal van cadeaus voor uw naasten of voor uzelf.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Wintermagie langs de Elbe (formule haven/haven)

NMP_PP

PRAAG – MELNIK – Dresden – ROZTOKY – PRAAG

Tradities, authenticiteit en betovering: daar kunt u op rekenen tijdens deze ontdekkingscruise van de kerstmarkten van Praag en Dresden. Laat u bekoren door de kerstmagie en -sfeer in deze sprookjessteden, met daarbovenop spannende bezoeken in het hart van twee authentieke steden, kerstanimatie aan boord en degustaties van lokale specialiteiten. 

5 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST