Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_DEBARQ

De stranden van de landing (volledige dag - lunch inbegrepen - uit Honfleur)

OmschrijvingREF. EXC_DEBARQ
Excursie
Duurh
Klassiek

Omstreeks 8u vertrek in Honfleur met de autocar voor de daguitstap naar de stranden van de landing. Aankomst in la Pointe du Hoc waar één van de delen van de landing van 6 juni 1944 plaatsvond. Bezoek. Daarna naar Omaha Beach, Colleville sur Mer en zijn Amerikaanse kerkhof. Lunch 's Namiddags verder naar Arromanches, het beroemde slagveld met zijn kunsthaven die er werd geïnstalleerd zodat de invasietroepen en hun materieel konden aan land gaan. Halte in Arromanches 360° waar u in een ronde zaal kunt kijken naar de film: Le prix de la Liberté met unieke archiefbeelden uit juni 1944 die door oorlogscorrespondenten werden gefilmd en recentere beelden die op dezelfde plaatsen werden opgenomen. Terug naar Honfleur via Gold Beach, Juno Beach (Gray sur mer - Courseulle sur Mer - St Aubin sur Mer), Sword Beach (Ouistreham-Lion sur Mer - Luc sur mer). Aankomst in Honfleur aan het begin van de avond.

OPMERKINGEN

  • Alleen na voorafgaande reservatie, geldig voor een minimum van 30 personen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De vallei van de Seine, een uitnodiging tot reizen (formule haven/haven)

PARIJS - LA ROCHE GUYON - HONFLEUR - ROUEN - LES ANDELYS - PARIJS

Vaar langs de Seine om de geschiedenis, de idyllische landschappen en de cultuur te ontdekken die met al hun verborgen geheimen aan deze mythische rivier verbonden zijn. In Vernon zal u het huis van Claude Monet kunnen ontdekken, evenals zijn tuin vol bloemen en zijn watertuin. Bezoek het luxueuze kasteel van Martainville, vaar langs de Côte Fleurie of ontdek de geschiedenis tijdens onze reis naar de stranden waar ooit de invasie plaatsvond.

Volgende vertrekken: 24/04/2024, 04/08/2024
Ref.PCN_PP
8 Dagen
Vanaf1449
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De mooiste plaatsen in de vallei van de Seine (formule haven/haven)

PARIJS - LES ANDELYS - HONFLEUR - DUCLAIR - ROUEN - PARIJS

Vaar op de Seine en ontdek er ongewone plaatsen. Ontdek de prachtige witte kliffen van Etretat omzoomd door kiezelstranden met een uitzonderlijk uitzicht, en maak vervolgens een excursie in het hart van de route van Abbeys. Ze vormen een uitzonderlijk architectonisch erfgoed, zowel qua aantal als qua artistieke kwaliteit, de charme van hun omliggende landschap en de grandeur van hun verleden. Bezoek Rouen: zowel middeleeuws als spiritueel heeft het de ziel van zijn verleden kunnen bewaren waarin u zich dan ook volledig zal kunnen onderdompelen.

Volgende vertrekken: 14/05/2024, 05/06/2024
Ref.SIP_PP
6 Dagen
Vanaf999
per persoon
zie cruises
Meer weten