Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Strandwandeling in Cadiz

REF.EXC_CADIX6
Duurh
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_CADIX6
Excursie
Duurh
Dynamisch

Strandwandeling tot aan het kasteel van San Sebastian. Deze Gaditaanse vesting met rijk verleden bevindt zich op een eilandje in één van de uithoeken van La Caleta. Volgens de legende was het hier dat de Tempel van Kronos zich bevond. Een onregelmatig gevormde versterkte muur omringt het kasteel dat vroeger de noordflank van Cadiz verdedigde. Dit kasteel met zicht op zee werd voor verschillende films die in Cadiz opgenomen werden als decor gebruikt dankzij zijn unieke aspect. Terugkeer via de historische kern van Cadiz en zijn typische wijken waar een groot aantal elegante landhuizen versierd is met voorgevels in pastelkleuren en balkons die met sierlijk smeedijzer afgewerkt werden. Terugkeer aan boord.
Parcours van ca. 7 km.
Moeilijkheidsgraad: makkelijk parcours
Hoogteverschillen: geen

OPMERKINGEN

  • AANGEPASTE UITRUSTING VOORZIEN
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De betoverende landschappen en culturele steden van Spanje en Portugal (formule haven/haven)

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - ISLA MINIMA - EL PUERTO DE SANTA MARÍA - Jerez - CADIZ - ALCOUTIM - HUELVA - - SEVILLA - Granada - SEVILLA

Vertrek voor een reis naar het hart van Andalusië en de Algarve. Glijd over de Guadalquivir en ontdek Cordoba, dat geschiedenis en moderniteit perfect combineert. Bezoek Sevilla en zijn Alcazar paleis, een verbazingwekkende mix van architecturale stijlen, en laat u meeslepen door de sublieme stad Granada die tal van prachtige monumenten en mooie bezienswaardigheden heeft om te bezoeken. U zal verblind zijn door de schoonheid van de kathedraal die het graf van Christoffel Columbus herbergt.

Volgende vertrekken: 02/05/2024, 09/05/2024
Ref.SXH_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".