Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Verplaatsing naar het stadscentrum van Nienburg

REF.EXC_NIENBU
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_NIENBU
Excursie
Duur4h00
Klassiek

U verlaat het schip in het gezelschap van de animatrice met de autocar naar het stadscentrum van Nienburg. U verkent vrij en op uw eigen ritme deze prachtige stad van Niedersaksen, gekend omwille van de teelt van asperges en zijn beroemde taartjes in de vorm van een berenklauw, geïmporteerd door een Franse Hugenotenfamilie. Nienburg is een charmante stad, ook wel "rode stad" genoemd omwille van de rode bakstenen, typisch voor noord-Duitsland, die gebruikt zijn voor de bouw van het merendeel van de huizen van het stadscentrum, de Sint-Maartenskerk en het leggen van de straten. U kunt gaan wandelen in het spoor van de "berenstappen" vermits een pedagogisch pad werd aangelegd door de dienst voor toerisme. U ontdekt enkele monumenten van de stad: het Stadhuis in de Renaissancestijl van de Weser; de Sint-Maartenskerk, waarvoor een standbeeld van Karel de Grote staat die de kelten uit de regio verdreef; het standbeeld van de kleine Nienburgerin, het hoofdpersonage in een legende, het Oude Postkantoor, dat de verbinding vormde tussen het Koninkrijk van Hannover en het Koninkrijk van Engeland. Terug in de autocar in Stolzenau.

OPMERKINGEN

  • Het schip vaart tijdens de excursie.
  • De passagiers hebben vrije tijd voor deze excursie en kunnen de stad op eigen tempo verkennen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van Amsterdam naar Berlijn (formule haven/haven)

AMSTERDAM - GRONINGEN - PAPENBURG - OLDENBURG - BREME - NIENBURG - MINDEN - HANNOVER  - MAGDEBURG - POTSDAM - BERLIJN

Verken de kanalen in het Noorden door een cruise van Amsterdam naar Berlijn, over de Elbe en de Havel. U zal er Amsterdam en zijn beroemde kanalen die geklasseerd zijn als Unesco Werelderfgoed ontdekken, voordat u het hart van de charmante Nederlandse steden induikt. In Duitsland opent de scheepswerf Meyer Werft u zijn deuren vooraleer Bremen, de oudste maritieme stad van het land, te gaan verkennen. Hannover, Magdeburg of Potsdam, zijn dan weer zoveel steden die u zullen laten genieten van het eclectische erfgoed van Duitsland. Uw verblijf zal uiteindelijk eindigen in Berlijn, tussen prestigieuze kastelen en een gekwelde geschiedenis.

Volgende vertrekken: 27/04/2024, 25/06/2024
Ref.AMB_PP
12 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Berlijn naar Amsterdam (formule haven/haven)

BERLIJN - POTSDAM - BRANDENBURG - BURG - MAAGDENBURG - CALVÖRDE -  WOLFSBURG - ANDERTEN - MINDEN - NIENBURG - HOYA - BREMEN - OLDENBURG - DÖRPEN - PAPENBURG - GRONINGEN - AMSTERDAM(2)

Verken de kanalen in het Noorden door een cruise van Berlijn naar Amsterdam, over de Elbe en de Havel. U zal er de geschiedenis van Berlijn ontdekken, tussen prestigieuze kastelen en het gekwelde verleden, voordat u Potsdam, Magdeburg of Bremen verkent, zoveel steden die u zullen laten genieten van het eclectische erfgoed van Duitsland. De scheepswerf Meyer Werft opent u zijn deuren vooraleer door het hart van Nederland te varen. Uw verblijf zal eindigen in Amsterdam, beroemd om zijn kanalen die geklasseerd zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Volgende vertrekken: 14/06/2024, 06/07/2024
Ref.BMA_PP
12 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".