Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Vriuj bezoek aan het kasteel van Martainville

REF.EXC_MARTIN
Duurh
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_MARTIN
Excursie
Duurh
Klassiek

Vertrek met de autocar in het gezelschap van uw animatrice. We doorkruisen de Petit Andelys en komen voorbij de kerk St Sauveur (kerk uit de 16de eeuw met vandaag nog een orgel uit die tijd). Na 40 minuten doorheen verschillende dorpen aan de oever van de Andelle (de rivier die de vallei doorkruist), komen we aan bij het Château de Martainville. Dit kasteel werd op het einde van de 15de eeuw gebouwd door Jacques Le Pelletier en werd overgenomen door de staat in 1906. In 1961 werd het omgevormd tot een museum. In 2 uur tijd maakt u kennis met 500 jaar geschiedenis van het landelijke Normandië. Bekijk de verschillende Normandische tradities (werkkledij, kapsels, juwelen, stoffen, ...), beleef het verleden dankzij de voorwerpen uit het dagelijkse leven (koper, aardewerk, ... Ontdek de belangrijkste meubelcollectie van de Haute Normandie, de "beroemde Normandische kasten". Verplaatsing terug naar Rouen aan het begin van de avond.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De vallei van de Seine, een uitnodiging tot reizen (formule haven/haven)

PARIJS - LA ROCHE GUYON - HONFLEUR - ROUEN - LES ANDELYS - PARIJS

Vaar langs de Seine om de geschiedenis, de idyllische landschappen en de cultuur te ontdekken die met al hun verborgen geheimen aan deze mythische rivier verbonden zijn. In Vernon zal u het huis van Claude Monet kunnen ontdekken, evenals zijn tuin vol bloemen en zijn watertuin. Bezoek het luxueuze kasteel van Martainville, vaar langs de Côte Fleurie of ontdek de geschiedenis tijdens onze reis naar de stranden waar ooit de invasie plaatsvond.

Volgende vertrekken: 21/05/2024, 04/08/2024
Ref.PCN_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De mooiste plaatsen in de vallei van de Seine (formule haven/haven)

PARIJS - LES ANDELYS - HONFLEUR - DUCLAIR - ROUEN - PARIJS

Vaar op de Seine en ontdek er ongewone plaatsen. Bezoek Rouen: zowel middeleeuws als spiritueel heeft het de ziel van zijn verleden kunnen bewaren waarin u zich dan ook volledig zal kunnen onderdompelen.

Volgende vertrekken: 01/04/2024, 10/04/2024
Ref.SIP_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten