Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_COCHE3
OmschrijvingREF. EXC_COCHE3
Excursie
Duur2h00
Dynamisch

Vertrek te voet langs de Moezel en over de brug naar de oude stad Cochem door de pittoreske steegjes. U kunt de charmante vakwerkhuizen, de kerk van Saint-Martin, het klooster van de kapucijnen of het marktplein bewonderen. Ons pad brengt ons dan buiten de stad naar het hart van een rustige natuur en bos, naar het Reichsburg, het kasteel met uitzicht op de stad, vanwaar u kunt genieten van het prachtige panorama over Cochem en de Moezel. Tijdens de afdaling passeren we het "Tummelchen" dat uitzicht biedt op het kasteel. Terugkeer naar de boot via de bovenstad.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

De cruise langs de vier valleien: de mooiste landschappen aan de Europese rivieren (formule haven/haven)

Straatsburg(2) - SAARBRÜCKEN - SAARBURG - TRIER - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - HEDELBERG - EBERBACH - Straatsburg(2)

Exclusief: vaar langs 4 rivieren en ontdek de schoonheid van de vallei van de Romantische Rijn, de Neckar, de Moezel en de Saar. Geniet van hun culturele en historische schatten. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de beroemde Saarschleife, een emblematisch natuurgebied. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama te bieden heeft en bezoek emblematische steden zoals Heidelberg, Koblenz, Cochem... Tradities, kunst en wijnbouw: elke stad heeft zijn eigen verhaal te vertellen.

REF. ESK_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 05/07/2025, 19/07/2025
Ref.SKE_PP
8 Dagen
Vanaf1965
per persoon
2465
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De valleien van de romantische Rijn, de Moezel en de Main (formule haven/haven)

STRAATSBURG - FRANKFURT - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG

Ontdek emblematische plaatsen en adembenemende landschappen langs 3 rivieren: het romantische Rijndal, de Moezel en de Main. Onze indrukwekkende en onvergetelijke cruise laat u vele niet te missen steden ontdekken, van het oude Straatsburg tot het kasteel van Cochem, via de Main Tower van Frankfurt, het monument van Niederwald en Heidelberg.

Volgende vertrekken: 06/07/2024, 08/07/2024
Ref.SFS_PP
7 Dagen
Vanaf957
per persoon
1275
zie cruises
Meer weten
Cruises

2 RIVIEREN: de valleien van de Moezel en de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MAINZ - RÜDESHEIM - BOPPARD - KOBLENZ - ALKEN - COCHEM

Ontdek de magie van het romantische Rijndal en de Moezel van Straatsburg tot Cochem. Een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en kastelen die de heuvels van wijngaarden domineren die getuige zijn van een turbulente geschiedenis. Ontdek authentieke steden en dorpen met verborgen geheimen. Tussen leisteendaken en middeleeuwse vakwerkhuizen kunt u Alken en zijn kasteel Thurant bewonderen of een wandeling maken in Boppard langs één van de mooiste oevers van Duitsland.

Volgende vertrekken: 26/05/2024, 29/08/2024
Ref.SCM_PP
5 Dagen
Vanaf865
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De valleien van Moezel en Rijn (formule haven/haven)

COCHEM - ALKEN - KOBLENZ - BOPPARD - RUDESHEIM - MAINZ - STRAATSBURG

Ontdek de magie van de Moezel en het romantische Rijndal van Straatsburg tot Cochem. Een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en kastelen die de heuvels van wijngaarden domineren die getuige zijn van een turbulente geschiedenis. Ontdek authentieke steden en dorpen met verborgen geheimen. Tussen leisteendaken en middeleeuwse vakwerkhuizen kunt u Alken en zijn kasteel Thurant bewonderen of een wandeling maken in Boppard langs één van de mooiste oevers van Duitsland.

Volgende vertrekken: 30/05/2024, 15/08/2024
Ref.CMS_PP
5 Dagen
Vanaf885
per persoon
zie cruises
Meer weten