Excursies op de Rivieren in de Wereld

Er bestaan veel manieren om de wereld te bezoeken, maar weinigen bieden u aan om het verloop van de geschiedenis te volgen tot in het voorouderlijke hart van de oudste beschavingen van onze prachtige planeet. Want als er onmetelijke krachten van de natuur bestaan, die het leven vormen zoals de landschappen, zijn het wel deze grote rivieren die reeds vanaf het begin der tijden stromen. Millennia van onophoudelijke passage hebben de contouren van hun bedding opnieuw getekend en hebben het leven op hun oevers gevormd en uitgebreid. Zo heeft elk land, elke beschaving, haar eigen rivier, drager van alle beloften van overvloed en rijkdom.

We stellen u voor om de stroom van enkele van de mooiste rivieren in de wereld te volgen, om er de beschavingen te ontmoeten die door hun stroming werden gewiegd. Zodus, op de Mekong, rivier met voorouderlijke herinneringen, brengen we u van Ho Chi Minh City, de oude koloniale stad, naar het hart van een weelderige en wilde jungle, waar zich de majestueuze en fantastische tempels van Angkor Wat bevinden waarvan u elk hoekje en kantje zal bezoeken.

Onze schepen zullen u ook meenemen langs de Wolga, tussen de oneindige aarde van het eeuwige Rusland. U zal eeuwenoude kloosters en geïsoleerde dorpjes in de toendra bezoeken voordat u naar Moskou of Sint-Petersburg gaat, waar u getuige zal kunnen zijn van de weelde en uitbundigheid van de regering van de tsaren.

In Zuidelijk Afrika, en voordat u zichzelf overgeeft aan de adembenemende rust van de savanne, zal u Johannesburg bezoeken, waar onze gidsen u zullen begeleiden in de voetsporen van de illustere Nelson Mandela. U zal zijn geboorteplaats zien en, indien u hiervoor kiest, het Robbeneiland, waar hij lang werd vastgehouden. Dan zal u op zoek gaan naar de grootste zoogdieren tijdens land- en watersafari's rondom het Karibameer en in het Chobe Natuurpark. Opdat u het meeste zou halen uit uw verblijf aan het uiteinde van de wereld, wordt u tevens ook aangeboden, onder al onze excursies, om de lokale bevolking te ontmoeten en een deel van hun tradities met hen te delen.

In Myanmar, en op de Irrawaddy, ziet u de legendarische en mysterieuze Bagan vallei met zijn duizend tempels met gouden daken. Het is een unieke plek in de wereld, omringd door vele geheimen maar ook door een zeldzame schoonheid, die de meest ongelooflijke fantasieën inspireert.

In China, na een bezoek aan enkele van de grootste steden ter wereld, zal u het afgelegen en ongerepte landschap zien. Langs de Jangtsekiang rivier vindt u de geschiedenis van het land terug, van de belangrijkste historische bezienswaardigheden tot de natuurlijke schoonheden, over zijn mythische hangende dorpen.

Ten slotte ritmeert de Saint-Laurent in Canada het leven van de hele regio van Québec. Van zijn ontelbare eilanden tot het Ontariomeer, worden honderden kilometers bepaald door de beweging van het water, als een manier van leven die door de grote Noord-Amerikaanse ruimtes sluipt. Van Montreal tot Québec, via Toronto, laten onze excursies u alles ontdekken over Canada, zonder enige twijfel één van de mooiste landen ter wereld.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST