Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Personen met beperkte mobiliteit: aangepaste kajuiten

CroisiEurope verwelkomt passagiers met beperkte mobiliteit en tracht hun toegang tot plaatsen van gezelligheid aan boord en tot de voorgestelde excursies te vergemakkelijken. Alvorens te boeken, nodigt onze maatschappij deze mensen uit om hun specifieke behoeften te vermelden bij één van onze agenten, zodat zij het meest geschikte schip kunnen aanbieden.


Mensen met beperkte mobiliteit of met problemen om zich te verplaatsen, kunnen genieten van aangepaste kajuiten op sommige schepen van onze vloot.


Gelieve te noteren dat onze schepen met drie niveaus liften hebben die toegang bieden tot de verschillende dekken, evenals de eetzaal, het salon en de toiletten die geschikt zijn voor mensen met een handicap.


Onze schepen met 2 dekken daarentegen zijn in termen van inrichting bedacht om gemeenschappelijke voorzieningen (restaurant, salon-bar, receptie) op één enkel niveau te hebben: het hoofddek, eveneens met kajuiten.


Sommige van onze excursies kunnen moeilijkheden vertonen voor mensen met beperkte mobiliteit (meerdere uren lopen, moeilijke ondergrond, hoogteverschillen, ...). De deelname aan excursies evenals aan de reis is onderworpen aan voldoende mobiliteit van de passagier. We nodigen u uit om contact op te nemen met ons agentschap voor aanvullende informatie.