Bent u in United States? Bezoek onze website.

Beide vertrekdata zijn volzet!


* Alle velden zijn verplicht
Ik wil opgebeld worden om deze optie te bespreken en eventueel te bevestigen. Mijn contactgegevens (zoals op uw identiteitskaart genoteerd staan):
Gegevens van de 2de persoon (indien van toepassing):

Uw reisbegeleiding zal telefonisch contact met u opnemen. 

Bij dringende gevallen kan u ons contacteren op 02/332 53 32 of per e-mail naar: klaracruise@outlook.be 


Graag tot binnenkort! 

Jouw Klara Cruise Team


De informatie die op dit formulier wordt verzameld, wordt opgeslagen in een geautomatiseerd bestand door de e-commerceservice van CroisiEurope om ons uw verzoek en voor commerciële doeleinden (verjaardag, aanbiedingen, ...) te laten verwerken.

Ze worden gedurende een periode van 3 jaar bewaard (tenzij u anders hebt gehandeld) en zijn bedoeld om te worden verwerkt door CroisiEurope.

In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming van 6 januari 1978 in de nieuwe versie van 20 juni 2018, Decreet nr. 2019-536., kunt u uw recht op toegang tot gegevens over u uitoefenen en deze laten rechtzetten door contact op te nemen met: contact@bk2a-avocats.fr 


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST