Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

De CroisiEurope-ervaring


Omdat een cruise geen gewone reis is, nodigen wij u uit om onze geschiedenis, onze knowhow en onze troeven te ontdekken! Een cruise met CroisiEurope is een ervaring op zich die u onvergetelijke herinneringen zal bezorgen!

 • Al 45 jaar een onafhankelijk Frans familiebedrijf


Sinds 1976 en in de loop der jaren, hebben wij ons gevestigd als de Europese leider in riviercruises, gespecialiseerd in cruises op mensenmaat op de kanalen en zeeën van de wereld.

Deze unieke positionering, gekoppeld aan het familiegevoel en de ondernemerscultuur van het bedrijf, zijn sterke waarden die wij uitdragen en die wij delen met onze teams en onze passagiers. • Innovatie in het hartje van de onderneming


Onze voortdurende innovatie in de bouw van onze schepen heeft ons in staat gesteld om een pionier te zijn op vele rivieren in Europa (Gironde, Loire, Po, Elba) en in de wereld (Cambodja/Vietnam, Zuidelijk Afrika).

Wij stellen nauwkeurige specificaties op voor de bouw van onze schepen en streven ernaar rekening te houden met de specifieke kenmerken van het vaargebied, de verwachtingen van onze passagiers en de nieuwe milieuvraagstukken. Onze schepen worden elk jaar uitgebreid en gemoderniseerd.

We innoveren ook in de routes en cruiseprogramma's die we aanbieden. Omdat wij willen dat u steeds meer bestemmingen en plaatsen ontdekt die u niet mag missen, of ze nu authentiek of ongewoon zijn, plannen wij elk jaar nieuwe cruises. • Boten op een menselijke schaal


Onze schepen van 55 twee- en driedekken bieden plaats aan 16 tot 200 passagiers. Dankzij hun afmetingen en de modernste technologie kunnen zij uitsluitend op bepaalde rivieren varen en aanleggen in het hartje van de steden, dicht bij bezienswaardigheden. Onze 4 en 5 ankers boten zijn modern, goed ontworpen en comfortabel. Zij zijn alle gecertificeerd volgens de normen van Veritas. • De wereld op een cruise: exclusieve bestemmingen


Met cruises van 3 tot 16 dagen bieden wij het hele jaar door de ruimste keuze aan bestemmingen op de rivieren, zeeën en kanalen van Europa en de wereld: de gelegenheid om de charme en de unieke voordelen van elk seizoen te ontdekken. Onder deze bestemmingen vindt u unieke routes in het zuidelijk Afrika, op de Mekong, de Elbe, de Loire, de Wolga...

De cruiseprogramma's zijn compleet met één tussenstop per dag. U bezoekt en ontdekt de must-sees, maar u legt ook exclusieve routes af die eigen zijn aan ons bedrijf: bevoorrechte navigatie in Parijs, toegang tot Martigues, Honfleur, de Baai van Cadiz, tussen Berlijn en Praag, op het Kariba meer... • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding


De vloot van CroisiEurope is volledig in eigen beheer: van het ontwerp en de bouw van de schepen tot hun ingebruikname. Zo drukken we de kosten en kunt u rekenen op de allerbeste voorwaarden én op een uitstekende kwaliteit. • CroisiEurope, erkend en bekroond


Ons bedrijf krijgt regelmatig officiële onderscheidingen in verschillende categorieën: klantenservice, scheepsinnovatie, cruisetraject, touroperator, milieubescherming, enz... Wij blijven ons inspannen om u altijd tevreden te stellen! • Uw loyaliteit beloond


Omdat onze klanten ons trouw zijn, belonen wij hen! Door aan boord van onze schepen te reizen, verzamelt u punten waarmee u talrijke voordelen aan boord en in het agentschap kunt verkrijgen en toegang krijgt tot speciale aanbiedingen die wij alleen aan onze bevoorrechte klanten, leden van de CroisiClub, aanbieden.

 • Een passie voor excellentie

Elk bemanningslid geeft blijk van een onberispelijk professionalisme en wordt gedreven door een echte passie voor zijn of haar baan, die gericht is op excellentie: kapiteins, boordcommissaris, entertainers, keuken- en eetzaalpersoneel en hotelpersoneel zijn er om aan al uw verwachtingen te voldoen en u een kwaliteitsservice te bieden, die regelmatig verbeterd wordt door interne opleidingen.

 

 • Gastronomie, aanbevolen door onze passagiers

De gastronomie aan boord is een van de grootste troeven van onze maatschappij. De maaltijden zijn van de hand van Alain Bohn, hoofdchef van de rederij en sinds 2013 lid van de Chaîne des Rôtisseurs en van de Association des Maîtres Cuisiniers de France, een vereniging met slechts 250 chef-koks uit de hele wereld.

Samen met zijn team van chefs selecteert hij elk menu vanuit de pure traditie van de Franse keuken, met grote aandacht voor de lokale smaken en gerechten van de bezochte streken en landen.

Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd in functie van elke maaltijd. Passagiers die een specifiek dieet volgen, kunnen kiezen uit aangepaste menu's en alternatieven.

Onze wijnen zijn geselecteerd om bij elk van uw maaltijden te passen. Voor mensen met allergieën of speciale dieetwensen, passen wij onze menu's aan.

 

 •  De "echte" all-inclusief

 

Onze cruises worden aangeboden in een all-inclusief formule aan boord, dus u profiteert van volpension gedurende de hele cruise met drankjes inbegrepen bij de maaltijden en aan de bar (met uitzondering van het speciale menu en de wijnkaart); entertainment aan boord; audiofoon tijdens de excursies en gratis Wi-Fi.

 

 •  Excursies naar keuze

 

Wij bieden een programma aan van optionele excursies om elke reisroute te verrijken. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd, voor iedereen toegankelijk, zo dicht mogelijk bij de culturen en tradities van de wereld. Kies tussen het "Classic" pakket, dat de must-sees van de bestemming benadrukt, met een combinatie van cultuur, architectuur en geschiedenis, en het "Dynamic" pakket, dat ongewone bezoeken, proeverijen van lokale producten, helikoptervluchten en vele andere ervaringen te ontdekken biedt!

 • Uiterst comfortabele kajuiten

Zodra u aan boord komt, wordt u verwelkomd door de bemanning die u in uw kajuiten zal installeren. Het voordeel van een cruise is dat u maar één keer hoeft uit te pakken en dan kunt gaan ontspannen en genieten van de reis!


Een verzorgd decor, een warme sfeer en hoogstaand beddengoed: onze kajuiten met airco zijn uiterst comfortabel en praktisch. Bovendien geniet u in elke kajuit van een zicht op zee en van een prachtig panorama. Sommige kajuiten beschikken over een Frans balkon of privéterrassen. Onze '5 anker'-schepen bieden nóg meer comfort en nóg ruimere kajuiten.

 

 •  De Gemeenschappelijke ruimtes, gedeelde leefruimtes


Op het zonnedek van elk schip kunt u gedurende de volledige cruise genieten van een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de schoonheid van de omliggende landschappen. De ligstoelen bieden een moment van rust en ontspanning.

Ligstoelen zijn beschikbaar en sommige boten hebben een zwembad of jacuzzi om in te ontspannen.

U kunt steeds terecht in de salon/bar, een aangename ontmoetingsplaats waar u met anderen kunt afspreken en deelnemen aan animaties, thema-avonden en voorstellingen.

 

Aan boord van onze 3-dekken schepen is de panoramisch bar, de ideale ruimte om van een cocktail te genieten, een boek uit de bibliotheek te kiezen, naar de piano te luisteren of te spelen.

 

Het restaurant biedt plaats aan het buffet-ontbijt, de lunch en het diner. Deze twee laatste worden in één shift en op een vast tijdstip geserveerd.

 

Onze winkel biedt een ruime keuze aan generieke producten en een selectie van souvenirs die specifiek zijn voor de afgelegde route, evenals postkaarten die wij voor u zullen versturen.

 

Elke dag kunt u voor al uw vragen terecht bij onze receptiemedewerkers, alsook bij de boordcommissaris, die instaat voor het vlotte verloop van uw cruise.

 

 •  Een vriendelijke sfeer

 

Ons toegewijde team biedt een breed scala aan activiteiten om uw verblijf aan boord te onderbreken, waar u vrij in bent om aan deel te nemen: spelletjes, shows, orkesten, dansen, thema-avonden, gala-avonden...

 • Een sterke toewijding aan respect van het milieu


Onze inzet wordt dagelijks bewezen door een reeks concrete acties, zowel binnen ons bedrijf als aan boord van onze schepen.


De rijkdom van onze planeet verdient de nodige bescherming.

Daarom investeren we in nieuwe technologieën en streven we naar duurzame en ecologische oplossingen.


Onze volledige vloot is uitgerust met waterbesparende toestellen en systemen voor water-, olie- en afvalverwerking. Ook gebruiken we 'groene motoren' met het Greenship-label en werken we met energiebesparende apparatuur die tegelijk minder CO2 uitstoot.


Op de Seine maken we gebruik van Gas-To-Liquid (GTL): een transitie naar een milieuvriendelijkere brandstof die binnenkort ook op andere rivieren haar intrede zal maken.


Eens aangemeerd sluiten we onze schepen zo snel mogelijk aan op elektrische laadpalen.

MEER WETEN

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".